Зустрічі з психологами допомагають повірити у себе та сприяють бажанню вчитися

IMG 20160624 110327На базі Олександрійського навчального відділення РЦПТО ДСЗ пройшов тренінг для слухачів - майбутніх кравців. «Жіночі проблеми у сучасному світі» та « Як стати успішною жінкою» - теми актуальні, оскільки у групі навчаються лише жінки, в минулому медики, кулінари, педагоги, художники. І усі вони мають різний життєвий досвід.

Робота, що приносить задоволення, стильний одяг, гарний будинок, автомобіль, відпочинок у віддалених куточках планети, красива зовнішність, впевнений погляд – ось переконливі атрибути типової господині життя, яка знає, чого хоче. Не дивно, що більшість жінок прагнуть успіху і благополуччя саме завдяки розрекламованим історіям із життя відомих героїнь.

Які ж якості необхідні, аби стати успішною? Про це йшлося на тренінгу, який провели тренер Ірина Гарнага та психолог Тамара Сажина. Присутнім розповідали. що допомагає прийти до поставленої мети, та навчали розвиватися за допомогою психологічних вправ та методик, зокрема таких, як «Визначення пріоритетних якостей», «Сучасний підхід до зайнятості», «Престижне, популярне, перспективне», «Нове дихання старих захоплень».

Окремо на тренінгу говорили про гендерну рівність, про секрети успішних жінок, а за допомогою ситуаційної гри «SWOTAНАЛІЗ» слухачі, змогли виявити вже існуючі та ще відсутні ресурси та описати актуальні перспективи майбутніх досягнень.

По закінченню тренінгу майбутні кравчині змогли отримати у психологів індивідуальні консультації та залишили свої відгуки у альбомі «Ваші коментарі»:

Агія Кармош:

- Вдячна за хороші поради та чудову атмосферу,що панувала на тренінгу.

Любов Сащук:

- Щиро дякую за консультацію та тренінг, які підказали вихід з проблемної ситуації, приїжджайте частіше.Чекаємо ще…

IMG 20160624 110504
Анжела Дейнека:

- Дякую за гарний тренінг, що допоміг розібратися у собі, та допомогу Тамари Олексіївни у вирішенні деяких особистих проблем.

Ірина Боярчук:

- Дякую за зустріч та Вашу професійну роботу, за відкриті якості, які я раніше в собі не помічала.

IMG 20160624 110431Ірина Кравчук:

- Дякую за неочікувано позитивну та результативну зустріч. Для власного розвитку та здорової атмосфери в колективі таких зустрічей хотілося б побільше! Особлива подяка Ірині Василівні за індивідуальну психологічну консультацію та неабиякий професіоналізм у проведенні тренінгу.

 

IMG 20160624 110354

Інна Кухарчук:

-Тренінг дуже сподобався, невимушена обстановка, доброзичливе спілкування. Отримала багато корисних знань.

Ольга Ковальчук:

- Приємна, невимушена, дружня, атмосфера тренінгу окрасила ранок нашого кравецького життя і надихнула на творчий яскравий день та налаштувала на досягнення професійних та особистих успіхів завдяки двом фахівцям своєї справи, прекрасним, чуйним людям, що несподівано відвідали нас. Щиро дякую за розуміння та індивідуальний підхід, Рада бачити вас частіше протягом усього навчального процесу.

За словами куратора групи Лілії Давидюк, важливо, що після зустрічі з психологами у слухачів помітно підвищилась мотивація до навчання.

{gallery foto/galereya/psiholog_kravtsi}

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6538154
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
372
1794
5233
6508066
45394
94288
6538154

Ваш IP: 18.225.98.111
На сервері час : 2024-05-15 07:39:34
return_links(3); ?>