Яскраві туристичні маршрути Україною пропонують професіонали

 IMG 40111У групі «Агент з організації туризму» завершилося навчання, і державну кваліфікаційну атестацію пройшли 7 вчорашніх безробітних.

Популяризація історії та природи рідного краю - лейтмотив кваліфікаційних пробних робіт -  туристичних маршрутів, складених слухачами.

Оцінювала знання слухачів державна кваліфікаційна комісія у складі Миколи Губницького (власник турагенції, голова комісії), Оксани Губницької (викладач, член комісії) та Інни Лугової (майстер виробничого навчання, член комісії).

На іспиті були присутні представники ТзОВ «АТК «Лайф» та Туристичної агенції Миколи Губницького. Слухачі, направлені на навчання до РЦПТО ДСЗ Рівненським МЦЗ, Здолбунівським, Острозьким та Млинівським РЦЗ, демонстрували відмінні знання, дивували присутніх креативністю, високою грамотністю та несподіваними сценаріями.

Майбутні агенти з туризму Оксана Теницька, Світлана Ханас, Катерина Лосінська, Надія Костира, Василь Пискаревський, Тетяна Орлова та Оксана Назарчук переконані, що від їхньої професійності у роботі залежатимуть спогади туристів від обраних маршрутів. Інколи прихована історія невеличкого села може створити сильні та незабутні враження, змусити приїжджих поважати та захоплюватися місцевими традиціями. А грамотний та сучасний супровід будь-якої екскурсії додасть авторитету туристичній фірмі.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Несподівано свій туристичний маршрут слухачка Оксана Назарчук із Здолбунівщини презентувала німецькою мовою. Вона запросила у подорож до Городка. І якщо Ви володієте німецькою, то відчуєте в презентації слухачки щире захоплення рідними краєвидами та цікавою історією рідного краю.

Батьківщиною Уласа Самчука пропонувала подорожувати Світлана Ханас, але за умови, що Ви володієте англійською! Так, Дермань та її багата історія стануть більш зрозумілими іноземцям. Вільне спілкування із зарубіжними гостями – очевидна перевага слухачки.

Приємно, що в практичній частині атестаційної роботи майбутні агенти з туризму розробили внутрішні маршрути рідними та знайомими з дитинства місцями. По-новому «зазвучали» дороги Рівне - Клевань, Рівне – Острог та Рівне - Дермань.

А Василь Пискаревський запропонував захоплюючу подорож із Рівного до Кам’янця – Подільського, що на Хмельниччині. Свою роботу, він готував під час практичних занять в рівненській турагенції «Лайф». Важливо, що запропонований маршрут цікавий та захоплюючий, в першу чергу, для самого Василя, тому настрій та емоції відчутно передавалися усім членам комісії. Випускник отримав пропозицію роботи від ТзОВ «АТК «Лайф».

Надію Костиру високо оцінили в турагенції Губницького, де вона проходила практику, Бажання працювати, високі комунікаційні якості та відповідальність переконали роботодавця у правильному виборі, а складений нею маршрут до Клевані стане однією з візитівок Рівненщини.

 Свідоцтва державного зразка слухачам вручила Оксана Губницька.

Без сумніву, випускники РЦПТО ДСЗ зможуть достойно працювати як у туристичній галузі, так і в готельному бізнесі. Відтепер вони – професіонали, кваліфіковані представники індустрії гостинності та туризму.

{gallery foto/galereya/AGENT_TYRIZM}

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6507862
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3069
2945
20396
6466835
15102
94288
6507862

Ваш IP: 18.191.102.112
На сервері час : 2024-05-05 21:23:23
return_links(3); ?>