Роботодавці з Волині планують навчати своїх робітників у РЦПТО ДСЗ

 v84-qLr-tmo1Рівненський центр профтехосвіти державної служби зайнятості – унікальний навчальний заклад. Тут надаються освітні послуги за більш, як 50 ліцензованими професіями. До структури навчального закладу входять навчальні відділення у м. Сарни, смт Гоща, с. Олександрія Рівненського району, м. Костопіль, смт Млинів, а також навчальна база та навчально-виробничий комплекс із комфортабельним гуртожитком у м. Рівне.

Саме до навчального відділення РЦПТО ДСЗ, що на вул.Івана Підкови, 17а у Рівному, прибули роботодавці з Волинської області. Представники відомого санаторію «Лісова пісня» та Шацького РЦЗ знайомилися із навчальними кабінетами, майстернями, лабораторіями, а також умовами проживання слухачів у гуртожитку. Зокрема, заступник директора волинської оздоровниці Руслана Дибель зауважила, що планується навчання робітників санаторію по закінченню «гарячого» сезону з метою підвищення рівня їх кваліфікації.

Делегацію супроводжувала старший майстер Олена Хоміна. Вона ознайомила гостей із умовами навчання слухачів, провела екскурсію усіма навчальними кабінетами, розповіла про навчальні програми, обладнання, практичні заняття та дозвілля слухачів. В РЦПТО ДСЗ досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання РЦПТО ДСЗ готують висококваліфікованих спеціалістів, формують у слухачів розуміння необхідності навчатися та бажання добиватися успіхів у роботі, зауважила вона. Тут навчають за професіями покоївки, косметика, перукаря, манікюрника, педикюрника, візажиста, кухаря, кондитера, бармена, адміністратора, агента з туризму, офіціанта, майстра ресторанного обслуговування. Підготовлені професійні кадри постійно поповнюють різноманітні галузі народного господарства не лише на Рівненщині, хороші відгуки про рівень підготовки слухачів надходять і від керівників оздоровчих закладів та закладів громадського харчування сусідніх областей.

Мирослава Терета, директор Шацького РЦЗ, виразила надію, що співпраця волинських роботодавців із РЦПТО ДСЗ триватиме і надалі, оскільки це єдиний навчальний заклад, який забезпечує максимальні умови професійного навчання, проживання і виробничої практики слухачів за великим спектром професій та у повноцінному об’ємі.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6507962
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3169
2945
20496
6466835
15202
94288
6507962

Ваш IP: 18.222.109.141
На сервері час : 2024-05-05 22:33:46
return_links(3); ?>