До уваги керівників торговельних закладів Гощанщини! Кваліфіковані касири готові приступити до роботи

 касириНа базі Гощанського навчального відділення Рівненського центру профтехосвіти ДСЗ завершила навчання група слухачів за професією «Касир торговельного залу».

12 безробітних, направлених на навчання до РЦПТО ДСЗ Корецьким та Гощанським РЦЗ, впродовж 3,8 місяця опановували науку правильного обліку грошей та товарів.

Протягом цього періоду слухачі вивчали основи бухгалтерського обліку, техніку і механізацію торговельних розрахунків, основи товарознавства продовольчих товарів, основи товарознавства непродовольчих товарів, організацію роботи магазину та охорону праці.

Виробничу практику проходили у приватних підприємців Гощанщини - ПП Іванова Ю.В. в магазині «Конвалія», ПП Трембакової Г.Є. в магазині «Азалія», в «Універсамі» районного споживчого товариства та Кореччини - ПП Грабовської Л.Д. в магазині «Конвалія».

Рівень підготовки майбутніх касирів оцінювала державна кваліфікаційна комісія у складі голови комісії – Марії Божок, ФОП та її членів – Галини Куропатенко, майстра виробничого навчання та Алли Юрчук, ФОП. На іспиті була присутня Майя Сульжик - старший майстер виробничого навчання.

Майя Сульжик зауважила, що навчання в РЦПТО ДСЗ позитивно вплинуло не лише на професійний рівень вчорашніх безробітних, вони стали активнішими, значно підвищили свій рівень комунікабельності. Важливу роль у роботі касира відіграє вміння спілкуватися, тому потрібно постійно самовдосконалюватися та розвиватися.

Із хорошим багажем знань та навичок випускники РЦПТО ДСЗ увіллються в нові колективи. А покупці неодмінно оцінять новий професійний рівень обслуговування.

{gallery foto/galereya/kasir_G}

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6507085
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2292
2945
19619
6466835
14325
94288
6507085

Ваш IP: 52.14.130.13
На сервері час : 2024-05-05 13:21:37
return_links(3); ?>