Здобувши професію, випускники радять навчання в РЦПТО ДСЗ друзям та знайомим

IMG 4105

Це не раз підтверджували безробітні, що лише визначалися із майбутньою професією. Найкращим прикладом для наслідування стають знайомі та односельці, котрі навчалися або ж навчаються в Рівненському центрі профтехосвіти ДСЗ. Саме вони розповідають про умови навчання, перспективу працевлаштування, великий вибір професій. Сьогодні цими думками поділилися і безробітні, яких на екскурсію до РЦПТО ДСЗ направив Рівненський РЦЗ.

Ольга Крижовець - нинішня слухачка групи за професією «Адміністратор» не раз ділилася враженнями від навчання із односельцями, тому для себе вони також вирішили спробувати змінити долю на краще. Але коли безробітні прибули до навчально-виробничого комплексу, що на вул. І.Підкови, 17а, то вони спершу навіть розгубилися. Стільки кабінетів, майстерень, лабораторій, цехів, навчальних приміщень, а головне видів професій безробітні відверто не очікували побачити й почути! Більшості відвідувачам відразу не вдалося визначитися із вибором. Натомість, сестри Іванна та Марина Насинюки та Віталій Кондратюк лише утвердилися в думці стати адміністраторами.

Інна Лугова, майстер виробничого навчання, провела екскурсію навчальним відділенням, показала сучасний гуртожиток готельного типу, ознайомила групу із професіями бармена, офіціанта, кухаря, перукаря, агента з туризму та адміністратора. Профорієнтаційний семінар для прибулих безробітних разом із нею провели Анатолій Шолудько, майстер виробничого навчання та Світлана Жовнір, начальник відділу активної підтримки безробітних Рівненського РЦЗ.

Окрім захоплюючих вражень від самого РЦПТО ДСЗ, безробітні, і це головне, отримали шанс. Шанс змінити свою долю, вплинути на обставини, що склалися, здобути цікаву професію та планувати життя по-новому.Знайомство з навчальним закладом триває постійно. Приєднуйтеся!

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6486327
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
6668
1937
19491
6436083
87855
69298
6486327

Ваш IP: 3.142.196.27
На сервері час : 2024-04-27 23:35:04
return_links(3); ?>