Увага! Триває набір слухачів на навчання за професією «Агент з організації туризму»

 менеджер-по-туризму-ипк32Якщо Ви прагнете навчитися працювати з людьми, якщо Вам подобається пропонувати людям здоровий спосіб життя, культурний розвиток та емоційну насолоду від відпочинку, тоді Ви маєте працювати у туристичній сфері!

Рівненський центр профтехосвіти державної служби зайнятості оголошує набір слухачів у групу «Агент з організації туризму», яка розпочне навчання

20 серпня 2016 року.

Навчання агентів в РЦПТО ДСЗ змістовне та цікаве, триває 5, 5 місяців. Серед навчальних предметів – Технологія туристичного обслуговування, Основи гостинності, Іноземна мова за професійним спрямуванням, Географія туризму, Правила дорожнього руху, Основи знань щодо здорового способу життя, Основи правових знань, Туристичне краєзнавство (в т. ч. Туристичні маршрути Рівненщини) тощо. Увесь навчальний процес відбувається в сучасних компютеризованих аудиторіях. А ще - насичена виробнича практика, на якій слухачі можуть максимально проявити себе у професії. Роботодавець, як правило, саме під час практики визначається із прийомом на роботу нового працівника. До того ж, випускники можуть працювати і адміністраторами. По закінченню навчання слухачі отримують Свідоцтва державного зразка про отриману професію.

Як показує практика, велике бажання працювати та властива професії ерудованість і креатив проявляються уже з перших кроків – у пробних кваліфікаційних роботах. Грамотні, з дотриманням усіх передбачених вимог, з яскравою презентацією та сумлінним супроводом – такі пропозиції неодмінно матимуть успіх, і їх автор стане гордістю будь-якої туристичної організації.

Агент з організації туризму - професія для енергійних, кмітливих та цілеспрямованих.

Не зволікайте із вибором!

Популяризуйте кращі вітчизняні та зарубіжні маршрути професійно!

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6485963
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
6304
1937
19127
6436083
87491
69298
6485963

Ваш IP: 3.144.93.73
На сервері час : 2024-04-27 18:52:19
return_links(3); ?>