Діти Сарненщини зимуватимуть в теплі та з комфортом

 IMG 0309Секрети теплих шкіл, дитсадків та лікареньу холодний період року, як ніхто інший, знають працівники котелень. Саме від їхньої майстерності залежить атмосфера в приміщеннях, здоров’я та самопочуття усіх, хто там мешкає. І свою майстерність ці фахівці щоразу підвищують, навчаючись у РЦПТО ДСЗ.

Сьогодні на базі Сарненського навчального відділення Рівненського ЦПТО ДСЗ відбулося підсумкове заняття за напрямом «Спеціальне навчання та повторна перевірка знань для працівників котелень».

Мобільне 0,3-місячне навчання дозволило слухачам засвоїти навчальну програму, зокрема, вивчити такі предмети, як «Відомості з теплотехніки», «Основи електротехніки», «Будова котельних установок та допоміжного обладнання на твердому та газоподібному паливі», «Водний режим», «Тверде та газоподібне паливо і його спалювання», «Використання альтернативних видів палива», «Топкові пристрої, паливне обладнання котелень на твердому і газоподібному паливі», «Автоматика і контрольно-вимірювальні прилади котельних установок та пристроїв подачі твердого та газоподібного палива», «Охорона праці», «Експлуатація котельних установок та іншого обладнання котелень на твердому та газоподібному паливі». Маючи досвід роботи, слухачі використають нові знання в подальшому, адже ринок теплопостачання невпинно розвивається.

IMG 0301Під час занять група із 30 слухачів засвоювала навчальний курс за допомогою спеціального програмного засобу за професією, що дозволяло викладачам краще акцентувати увагу групи на ключових питаннях, детальніше зупиняться на важливих темах, візуалізувати той чи інший робочий процес.

За словами методиста РЦПТО ДСЗ Валентини Кузнєцової, під час занять викладачі ефективно впроваджують використання відео– та анімаційного супроводу, схематичних матеріалів, а для перевірки та оцінювання знань операторів пропонуються спеціальні тести. Цікавими також

є так звані конструктори уроків, за допомогою яких викладач самостійно моделює свій урок, та електронний журнал, який дозволяє в онлайн-режимі оцінювати знання слухачів та підбивати підсумки тестувань.

Викладачі Валерій Панасюк та Микола Савицький, завідувач відділення Іван Гаврилюк задоволені рівнем знань слухачів, які практично всі показали відмінні та хороші результати на іспиті. А відповіді Андрія Атясова, Тетяни Василець, подружжя Юрія та Лариси Коломис і Василя Лотоцького запам’яталися кваліфікаційній комісії найбільше.        

Усі випускники під час опалювального сезону знову повернуться на свої робочі місця – в котельні шкіл, дитячих дошкільних закладів Сарненщини, адже тепер вони готові до нової оперативної та якісної роботи.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6487234
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
894
6681
20398
6436083
88762
69298
6487234

Ваш IP: 18.226.34.107
На сервері час : 2024-04-28 21:49:36
return_links(3); ?>