Відеорезюме безробітного як нова форма взаємодії з роботодавцем

Дистанц.навчання презентація у МЦЗ ЗигаловаЧас невпинно диктує нові правила, і вже запроваджено нові підходи в комунікаціях із безробітними. Більшість із тих, хто потребує сьогодні роботи, користуються комп’ютерами, а отже можуть шукати та поширювати інформацію дистанційно.

Саме тому Рівненським обласним центром зайнятості спільно з Рівненським центром профтехосвіти ДСЗ впроваджено нові форми роботи – виготовлення та розміщення відеорезюме безробітних, онлайн-співбесіди та дистанційне навчання слухачів.

На відкритті Центру онлайн - звязку в Рівненському МЦЗ заступник директора Рівненського обласного центру зайнятості Тетяна Новорок наголосила: «Ми пропагуємо нову форму роботи в режимі онлайн, аби пришвидшити працевлаштування молоді. Хочемо, щоб наші клієнти могли використовувати при пошуку роботи все нове».

До того ж, на базі РЦПТО ДСЗ успішно проводиться навчання слухачів у дистанційному форматі. Онлайн-уроки проводять досвідчені викладачі. Такою формою навчання користуються не лише слухачі з Рівненщини, активно ведеться співпраця із ЦЗ сусідніх областей.

Оксана Зигалова, заступник директора РЦПТО ДСЗ розповіла, що з елементами дистанційного навчання в РЦПТО ДСЗ розроблені курси за всіма професіями з інформаційних технологій. Зокрема, такими, як оператор з обробки інформації програмного забезпечення, монтажник інформаційно-комунікаційного устаткування, оператор інформаційно-комунікаційних мереж та оператор комп’ютерної верстки. Це ті професії, які найбільш адаптовані до застосування таких технологій.

Відеорезюме випускників РЦПТО ДСЗ розміщуються на офіційному сайті навчального закладу та на офіційному сайті служби зайнятості, а також на офіційній сторінці установи у соціальній мережі Фейсбук.

Новостворений Центр онлайн - зв'язку містить три модулі. Одним із них є модуль професійного навчання із застосуваннямдистанційних технологій, який передбачає:

- забезпечення доступності професійного навчання;

- забезпечення доступу слухачів до бази електронних навчальних ресурсів;

- забезпечення доступу слухачів та викладачів до електронного бібліотечного фонду;

- забезпечення презентацій освітніх послуг Рівненського ЦПТО ДСЗ для безробітних, школярів, роботодавців у режимі он-лайн.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6508524
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
457
3274
457
6487465
15764
94288
6508524

Ваш IP: 3.141.31.240
На сервері час : 2024-05-06 06:47:01
return_links(3); ?>