Про сервіс покупців на Сарненщині дбатимуть кваліфіковані касири

IMG 5542На базі Сарненського навчального відділення РЦПТО ДСЗ за професією «Касир торговельного залу» пройшли навчання безробітні, направлені Сарненським РЦЗ.

Отож, кваліфіковані працівники незабаром поповнять ряди представників торговельних закладів Сарненщини.

Під час навчання слухачі освоювали теоретичний курс з предметів «Основи бухгалтерського обліку», «Основи товарознавства продовольчих товарів», «Організація роботи магазину», «Основи товарознавства непродовольчих товарів», «Техніка і механізація торговельних розрахунків» та інші.

Зі слів завідуючого Сарненським навчальним відділенням Івана Гаврилюка, добру школу та професійний досвід слухачі отримали під час проходження виробничого навчання в навчальних майстерні, магазині з робочим місцем касира та виробничої практики на підприємствах і установах, зокрема, у ТзОВ «Торговий Дім «Північ – Центр» у м.Сарни, у Клесівському СТ, Велико – Вербчанському СТ та інших.

Традиційно, у навчальному процесі використовуються інформаційно-комунікаційні технології - сучасна комп’ютерна і мультимедійна техніка (комп’ютери, інтерактивна дошка, мультимедійний проектор). Слухачі мають вільний доступ до Інтернету, що значно полегшує засвоєння матеріалу.

IMG 5535Віктор Красько, голова Державної кваліфікаційної комісії - голова правління Сарненської районної спілки споживчих товариств, відзначив хороший рівень підготовки майбутніх касирів. Як результат успішної здачі кваліфікаційної атестації – отримання слухачами державних свідоцтв про присвоєння робітничої професії «Касир торговельного залу».

Найбільший успіх та прагнення усіх – це достойне працевлаштування випускників РЦПТО ДСЗ. Приємно, що пропозиції від роботодавців уже отримали Яна Лук’янчук (ПП Мелюшева Т.В., смт. Клесів), Наталія Микосянчик (м-н «Бурштин», ПП Юркевич І.), Надія Пархомчук (ТзОВ «Торговий Дім «Північ – Центр», м.Сарни), Людмила Козак (Клесівське СТ).

Вдячних покупців та дружного колективу!

IMG 5536  IMG 5539  IMG 5540

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6508848
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
781
3274
781
6487465
16088
94288
6508848

Ваш IP: 18.118.193.232
На сервері час : 2024-05-06 11:57:06
return_links(3); ?>