Безробітних, котрі навчаються на кравців у РЦПТО ДСЗ, вже на 2-й день практики роботодавці запрошують на роботу

DSCF4306Щоразу, коли кравці – випускники РЦПТО ДСЗ складають державну кваліфікаційну атестацію, вражають сміливі ідеї, оригінальні, інколи несподівані принти, вдале професійне поєднання технік, а головне – висока якість крою та пошиття виробів.

DSCF4277Цього разу в складі ДКК були Оксана Вавровська - директор ательє «Шарм», голова ДКК, Руслана Бодренко - заступник директора, Поліна Долганська - викладач, Жанна Мартинюк - майстер виробничого навчання. На іспиті також були присутні роботодавці імідж-дизайнер Майстерні Моди Руслана Юрчик та ФОП Грушевська С.С.

Майбутні майстрині представили по 9 кваліфікаційних робіт – постіль, скатертини, фартухи, сорочки, брюки, плаття, костюми, спідниці, туніки, пальто…Вироби викроювали здебільшого за «Бурдою», усі моделі були виконані на високому рівні, майстерно та акуратно.

Яна Соловйова із Донецька, котра не мала навиків роботи до навчання, на іспиті продемонструвала хорошу якість роботи, цікаві рішення, вміння працювати з різними тканинами та обізнаність щодо роботи швейного обладнання.

Юліана Хомич своє індивідуальне відчуття краси, гармонії та досконалості передала у виробах, застосувала потаємні застібки, «блискавки», тканину обирала з оригінальним візерунком.

Людмила Бакшина пошила складний як для починаючого кравця виріб – осіннє жіноче пальто.

Ірина Рембовська має певний досвід роботи, проте із великим задоволенням і бажанням прийшла на навчання, прагне вдосконалюватися.

Тетяна Тхорук чи не найдовше засиджувалася в швейному цеху. Саме працьовитість та професійність стали тими якостями, за які її вже на другий день виробничої практики готові були взяти на роботу.

Ганна Кужель під час демонстрування своїх виробів викликала у роботодавців неабияке зацікавлення – вони пригадали власний досвід роботи за спецзамовленнями, пропонували нові ідеї в підборі типу та кольору тканин, аксесуарів…

Вікторія Олійник відразу виділилася оригінальним фартухом в стилі «гобелен» та складною роботою як для початківця – чоловічими брюками.

Людмила Євчук привернула увагу комісії вишуканим жіночим пальто та оригінальною чоловічою вишиванкою.

Наталія Ткачук надала бабусиним відрізам та виробам друге життя: вдало підібрала моделі та цікаво, акуратно виконала роботу.

Аліна Грабарець – юна кравчиня, на навчання прийшла відразу після школи. Старанно та якісно пошила святкову сукню та строкату спідничку.

Анжеліка Крупник старанно підійшла до іспиту. Її професійні якості відразу відмітили роботодавці.

Надія Терентьєва продемонструвала цікаві ідеї. Акуратність та наполегливість – ось її якості, які допоможуть у роботі.

Група показала, що має високий професійний рівень, готова до виконання складних робіт та підтвердила 3-й кваліфікаційний розряд за професією «Кравець».

DSCF4286Виробничу практику слухачі проходили на підприємствах Рівного, зокрема, у ФОП Скотинянського М.П., ФОП Грушевської С.С., на ППФ «Сокіл-Бест», в Християнській місії «Пробудження», у ТОВ «Т-Стиль» та на СП ТОВ «АЛМІ». Руслана Бодренко зауважує, що вибір підприємств для проходження виробничої практики продумується особливо ретельно, адже це напряму впливає на подальше працевлаштування слухачів. І, з досвіду, переважна їх кількість отримують пропозиції щодо роботи саме під час практичних занять.

DSCF4247На іспит завітала і Ірина Наконечна, представник ППФ «Міс», почесний член Дорадчого комітету РЦПТО ДСЗ, соціальний партнер навчального закладу, з якою триває тісна співпраця. Нині підприємство потребує 20 робітників, тому кадри відбиратимуть саме у РЦПТО ДСЗ. Роботодавцю імпонують такі якості випускників, як дисциплінованість, максимальна зацікавленість у роботі, навики праці на сучасному швейному обладнанні, порядність та відповідальність.

Присутні роботодавці зауважили, що усі слухачі продемонстрували високу якість виробів, професійний підхід до виготовлення деталей, вміння працювати із різними тканинами, знання швейного обладнання та великий інтерес до професії. Майстер виробничого навчання Жанна Мартинюк охарактеризувала слухачів як дисциплінованих, акуратних та працьовитих, а викладач Поліна Долганська відмітила, що майбутні кравці прагнуть знань та самореалізації.

DSCF4307Свідоцтва державного зразка кравцям вручила Руслана Бодренко. Вона наголосила, що навчальний заклад пишається високим рівнем професійної підготовки слухачів, та виразила надію на подальший розвиток і вдосконалення майстерності кравчинь.

DSCF4294 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6508893
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
826
3274
826
6487465
16133
94288
6508893

Ваш IP: 3.17.68.14
На сервері час : 2024-05-06 12:37:27
return_links(3); ?>