Тішиться такою чудовою нагодою майстер виробничого навчання Анатолій Шолодько, у захваті й самі слухачі. Новостворений гастропаб «Father», що у Рівному, гостинно відкрив двері слухачам РЦПТО ДСЗ до найсвятішого – варильні живого пива.
Оскільки першою темою виробничого навчання нової групи слухачів є «Стандарт бармена», у якій і передбачено екскурсію до закладу ресторанно-готельного господарства, то подібна пропозиція викликала чималий інтерес.
Анатолій Шолодько зауважує, що третина практичних занять майбутніх кваліфікованих барменів – це алкогольні та безалкогольні напої, отож важливо було познайомити слухачів із, власне, процесом приготування одного з них, а саме – пива. До того ж, сьогодні чи не кожен бар пропонує відвідувачам цей напій, і барменам необхідно орієнтуватися у пивній темі.
Інформації для роздумів та аналізу у екскурсантів було більш, аніж достатньо. І все це завдяки професійному супроводу головного технолога підприємства Павла Губка (на фото справа). Він демонстрував слухачам сучасне обладнання- одне з найкращих у світі, та акцентував, що при виготовленні живого пива використовуються німецькі інгредієнти.
Екскурсія до пабу – лише початок подібних зустрічей із роботодавцями. До слова, співпраця із засновниками мережі закладів, до якої належить і «Father», відбувається досить плідно: на рівненських підприємствах уже проходили виробничу практику слухачі РЦПТО ДСЗ - офіціанти, кухарі, бармени, кондитери, адміністратори. А це безпрограшний варіант проявити себе з професійного боку і отримати запрошення на роботу.
Долучайтеся до цікавого та корисного процесу – навчання. Приєднуйтеся до команди професіоналів!