Полювання на адміністраторів: попит на кваліфікованих робітників зростає

DSCF4677Різноманітні візити, екскурсії, зустрічі та інші заходи передбачають розміщення учасників у готелях, прийом у ресторанах, обслуговування в інших закладах. Тому професія адміністратора особливо затребувана роботодавцями. А на кваліфікованих адміністраторів вони просто таки полюють!

Останній іспит випускників РЦПТО ДСЗ підтвердив попит на «універсальних солдатів». Майбутні адміністратори з упевненістю презентували свої кваліфікаційні роботи та демонстрували готовність до виконання обов’язків, а прискіпливі роботодавці підбирали собі кадри.

Серед запрошених – представники ГРК «Сан – Тропе», «Айвенго», ресторану «Melange», ТА Миколи Губницького.

Присутні мали змогу спілкуватися із випускниками, задавали питання по професійній діяльності, оцінювали вміння реагувати на несподівані або ж нестандартні ситуації. Навчання впродовж майже 6 місяців для слухачів РЦПТО пройшло цікаво, насичено, відповідально та організовано завдяки досвідченим викладачам та майстру виробничого навчання Оксані Редьці, Віктору Голубу, Тетяні Галушук та Інні Луговій.

Слухач із Рівного Михайло Лємешев вподобав професію адміністратора під час однієї з конференцій, а тепер і сам спробує організувати роботу персоналу, адже йому під час виробничої практики в «Айвенго» відразу запропонували залишитися.

Наталія Кондратюк, рівнянка, відточувала професійні навики в Клесівському споживчому товаристві, має хороший досвід роботи, прагне використати набуті знання.

Софія Мацко із Здолбунівщини вдосконалювала навики в кафе «Смачна курка». Маючи чималий досвід офіціанта, слухачка, безперечно, претендує на достойну роботу. Її кандидатурою зацікавилися роботодавці, зокрема, Людмила Антонюк – адміністратор «Айвенго».

Марія Дорошкевич із Гощанщини володіє мовами, дбатиме про просування по карєрній драбині. Професія адміністратора, на її думку, хороший старт для цього.

DSCF4656Рівнянка Юлія Шевчук проходила виробничу практику в кафе «Шале». Дівчина зізнається, що любить порядок, організовану та злагоджену роботу, тому працювати із персоналом вміє. У нестандартних ситуаціях обіцяє поводитися дипломатично, адже є багато способів залагодити будь - який конфлікт із клієнтом. Головна ж зброя адміністратора – ввічливість та посмішка.

Артур Демидчик із Кузнецовська до навчання в РЦПТО ДСЗ працював на АС, отож досвід роботи з людьми має. Професія адміністратора вимагає відмінних комунікативних якостей, і вони в Артура хороші, - зауважує представник «Айвенго», зупинившись, зокрема, і на його кандидатурі.

Ольга Крижовець (Рівненський район) побувала на практиці у клеванському ресторані «Коливань», де отримала хороші навики роботи, адже у закладі працюють і оздоровчий комплекс, і шведська лінія обслуговування.

DSCF4613Адміністратор ресторану «Сан – Тропе» Едуард Абашия робить ставку саме на кваліфікованих робітників, адже його заклад дбає про свою репутацію та прагне надавати максимальний сервіс своїм відвідувачам. На його думку, співпраця із Рівненським центром профтехосвіти ДСЗ дозволить підбирати кадри висококваліфіковані, грамотні та з перспективою росту. На меті роботодавця доукомплектування штату нового сучасного ресторану кухарями, офіціантами, адміністраторами.

DSCF4613 1Людмила Антонюк, адміністратор «Айвенго», «полює» за новими адміністраторами саме з РЦПТО ДСЗ, оскільки сама навчалася тут і знає рівень підготовки слухачів.

Антоніна Стафійчук, керуюча ресторану «Melange», ділиться планами щодо роботиDSCF4660
свого оновленого закладу. На її думку, робота саме у сфері надання послуг – хороший досвід та чудова база для подальшого розвитку робітників. Випускники РЦПТО ДСЗ завжди цікавили її як роботодавця, особливо тепер, у підборі кухарів, офіціантів та адміністраторів.

Зауважимо, що офіційна церемонія вручення свідоцтв державного зразка, як і уся державна кваліфікаційна атестація випускників, проходила в присутності вже нової групи слухачів – майбутніх адміністраторів. На думку Руслани Бодренко, заступника директора, це хороший формат переймання досвіду, адже нові слухачі самостійно оцінюють відповіді своїх колег, мають чудову нагоду оцінити їхні презентації, дослухатися до зауважень та побажань членів ДКК та роботодавців, а отже максимально використати все почуте та побачене у власному подальшому досвіді.

DSCF4660  DSCF4655  DSCF4650

DSCF4672  DSCF4640  DSCF4618  DSCF4649

DSCF4647  DSCF4623  DSCF4636  DSCF4642

DSCF4666  DSCF4658  DSCF4668

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6491538
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1219
2853
4072
6466835
93066
69298
6491538

Ваш IP: 3.145.52.86
На сервері час : 2024-04-30 08:24:15
return_links(3); ?>