В РЦПТО ДСЗ провели чергове оцінювання результатів неформального навчання за професією «Кухар»

IMG 20161020 185435 Претендентами на отримання кваліфікаційного розряду цього разу стали мешканці Дубровеччини, Сарненщини та Рівненщини.

Теоретичні знання та виконання практичного завдання оцінювала комісія у складі голови комісії – Аліси Хагенбрух, шеф-кухаря, власника кейтерингової компанії «Кульбаба», членів комісії - Сергія Холодова, шеф-кухаря «Бар-маки», Людмили Севрук, викладача спецпредметів Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу.

За білетами претенденти готували суп-пюре із спаржі або капусти, рибу заливну з гарніром, котлети натуральні, соус червоний з вином, желе із сиру; борщ волинський з вушками, паштет з печінки, шніцель, соус грибний кисло-солодкий, десерт «Білосніжка і сім гномів»; суп-пюре з птиці, філе куряче фаршироване, плов, соус білий з каперцями, пудинг яблучний з горіхами.

За результатами оцінювання майстерності кухарі Іван Захарчук, Тетяна Куліш та Олена Харковець отримали відповідно Свідоцтва про отримання робітничої кваліфікації за результатами неформального професійного навчання за професією «Кухар» 5 розряду та Сертифікат оцінювання неформального професійного навчання.

Цікавість до інноваційного неформального навчання і, відповідно, його оцінювання зростає, адже досвідчених кухарів, які за певних причин не мають підтверджуючих документів, в Україні чимало. І РЦПТО ДСЗ із усією відповідальністю готовий проводити оцінювання їхніх навиків, знання та присвоювати відповідні кваліфікаційні розряди.

IMG 20161020 185129 IMG 20161020 185204 IMG 20161020 185248

IMG 20161020 185447

Головне меню


Лічильник відвідувачів

7847299
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3190
3885
25709
7796562
39611
134353
7847299

Ваш IP: 18.189.178.138
На сервері час : 2025-05-09 16:12:24
return_links(3); ?>