В РЦПТО ДСЗ провели чергове оцінювання результатів неформального навчання за професією «Кухар»

IMG 20161020 185435 Претендентами на отримання кваліфікаційного розряду цього разу стали мешканці Дубровеччини, Сарненщини та Рівненщини.

Теоретичні знання та виконання практичного завдання оцінювала комісія у складі голови комісії – Аліси Хагенбрух, шеф-кухаря, власника кейтерингової компанії «Кульбаба», членів комісії - Сергія Холодова, шеф-кухаря «Бар-маки», Людмили Севрук, викладача спецпредметів Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу.

За білетами претенденти готували суп-пюре із спаржі або капусти, рибу заливну з гарніром, котлети натуральні, соус червоний з вином, желе із сиру; борщ волинський з вушками, паштет з печінки, шніцель, соус грибний кисло-солодкий, десерт «Білосніжка і сім гномів»; суп-пюре з птиці, філе куряче фаршироване, плов, соус білий з каперцями, пудинг яблучний з горіхами.

За результатами оцінювання майстерності кухарі Іван Захарчук, Тетяна Куліш та Олена Харковець отримали відповідно Свідоцтва про отримання робітничої кваліфікації за результатами неформального професійного навчання за професією «Кухар» 5 розряду та Сертифікат оцінювання неформального професійного навчання.

Цікавість до інноваційного неформального навчання і, відповідно, його оцінювання зростає, адже досвідчених кухарів, які за певних причин не мають підтверджуючих документів, в Україні чимало. І РЦПТО ДСЗ із усією відповідальністю готовий проводити оцінювання їхніх навиків, знання та присвоювати відповідні кваліфікаційні розряди.

IMG 20161020 185129 IMG 20161020 185204 IMG 20161020 185248

IMG 20161020 185447

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6489901
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2435
1126
2435
6466835
91429
69298
6489901

Ваш IP: 3.145.15.205
На сервері час : 2024-04-29 21:00:54
return_links(3); ?>