Випускники РЦПТО ДСЗ за професією «Кравець» володіють сучасним художнім смаком та мають творчий потенціал

IMG 5902 1Безробітні із Сарненщини проходили навчання у Сарненському навчальному відділенні РЦПТО ДСЗ за професією «Кравець».

Майбутні майстри добре засвоїли знання з професійної підготовки, на заняттях з виробничого навчання опанували ручні, машинні роботи та обробку різних деталей одягу і під час навчання згідно навчальної програми відшили поясні та плечові вироби.

Наталія Кибиш, Ольга Куськовець, Яна Прозапас, Ілона Кохан проходили виробничу практику в ательє ФОП Світлани Хомич. Слухачки задоволені навчанням, а підприємець зауважила, що кравчині прагнуть якомога більше навчитися, акуратні в роботі та дисципліновані.

Жанна Галах Людмила Гамза, Тетяна Заворотна, Людмила Собора вдосконалювали навички у навчальній майстерні відділення, виконуючи замовлення за платними послугами.

Важливо, і це відмітили роботодавці, що слухачі зацікавлені майбутньою професією, прагнуть підвищувати свій рівень, самовіддані та творчі.

Про це свідчить і державна кваліфікаційна атестація, що пройшла у групі. Знання та вміння майстринь – початківців оцінювала державна кваліфікаційна комісія на чолі з головою – ФОП Анною Лотоцькою. На іспиті були присутні старший майстер РЦПТО ДСЗ Майя Сульжик, роботодавець з м.Дубровиці ФОП Світлана Хомич, майстер виробничого навчання Оксана Мороз, завідувач Сарненського навчального відділення Іван Гаврилюк, спеціаліст Сарненського РЦЗ Людмила Супрунець.

Слухачі продемонстрували відмінні знання теоретичного курсу та приємно здивували своїми кваліфікаційними виробами.       

Декотрим із випускників вже запропоновано працевлаштування, зокрема, Наталію Кибиш запросила на роботу підприємець Наталія Протосавицька, а випускники, що шукатимуть роботу, мають можливість поспілкуватися із керівником КП «Олеся» Євою Рудевич, адже на підприємстві планують поповнення кадрів.     

Людмила Собора та Ілона Кохан беруться започаткувати власну справу.

За підсумками проведеної ДКА слухачам були вручені Свідоцтва державного зразка про отримання робітничої професії «Кравець».

У народі кажуть, що зробити людину красивою можуть декілька майстрів, і один з них - це кравець. Добавимо: кваліфікований кравець. Приєднуйтеся і ви до команди професіоналів!

IMG 5737 IMG 5747 IMG 5806

IMG 5909  IMG 5913

IMG 5934

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6495913
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
819
2334
8447
6466835
3153
94288
6495913

Ваш IP: 18.191.174.168
На сервері час : 2024-05-02 07:52:36
return_links(3); ?>