Оцінювання неформального навчання кухарів передбачає серйозну підготовку кандидатів

285413462Вкотре, в Рівненському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ на оцінюванні результатів неформального навчання кухарів підтвердилася актуальність проведення саме такої форми атестації робітників із певним практичним досвідом. Важливо, що претенденти, які прагнуть отримати кваліфікаційний розряд, повинні мати базові напрацювання, показати хороші знання з теоретичного курсу та продемонструвати відповідні виробничі навички.

На підтвердження результатів, яке тривало 8 та 9 листопада на базі навчального відділення РЦПТО ДСЗ у Рівному на вул. І.Підкови, 17а, прибули три особи - кандидати із Закарпаття. Як зауважила старший майстер виробничого навчання Майя Сульжик – секретар комісії з оцінювання, двоє з трьох претендентів добре підготувалися і успішно підтвердили теоретичні знання. Вони забезпечили правильну підготовку необхідних продуктів та якісне приготування страв - у чіткій відповідності до кваліфікаційних вимог.

Роботу кухарів оцінювала комісія, до якої увійшли Сергій Холодов - знаний шеф-кухар Рівного (ресторан «БарМаки»), Аліса Хагенбрух - власник кейтерингової компанії «Кульбаба», шеф-кухар, Олена Хоміна - старший майстер виробничого навчання РЦПТО ДСЗ.

Відповідно до білетів, які витягнули претенденти, вони готували наступні страви: картопляне пюре, рибні котлети, суп картопляний з крупою, омлет з кашею, пельмені, капуста тушкована, тефтелі, суп картопляний з бобовими, яєчня смажена зі смаженою картоплею, галушки з салом та цибулею.

Смакові якості готових страв визначалися дегустацією. Обовязково бралися до уваги технологія приготування страв, подача страв, обраний посуд для подачі та відповідне оформлення. Одностайно позитивно члени комісії оцінили роботи Марини Чонки та Ярослави Товт.

За результатами оцінювання саме вони успішно підтвердили кваліфікацію та отримали Свідоцтва про отримання робітничої кваліфікації за результатами неформального професійного навчання за професією «Кухар» 3 розряду. Особа – кандидат, яка не набрала необхідної кількості балів за теоретичним випробуванням, зможе при бажанні подати повторну заявку вже наступного року.

Варто відмітити, що вимоги до претендентів з боку членів комісії досить високі, а підтвердження рівня підготовки кожного кухаря відбувається об’єктивно, виважено та відповідально.

Отож, якщо ви відчуваєте у собі потенціал фахівця кухарської справи, маєте досвід та впевнені у своїх знаннях, - приїздіть до Рівного! У РЦПТО ДСЗ завжди готові оцінити і підтвердити ваші знання та вміння.

285413488 285413508 285413538 285413588

285413652 285413686 285413700

285413431

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6496355
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1261
2334
8889
6466835
3595
94288
6496355

Ваш IP: 18.119.118.99
На сервері час : 2024-05-02 10:44:31
return_links(3); ?>