Новий рік з новою роботою! Рівненський ЦПТО ДСЗ презентував робітничі професії у Києві

viber image11Державна служба зайнятості (Центральний апарат) спільно з ПАТ «Укрзалізниця» в рамках соціального проекту «В новий рік – з новою роботою» з 12 по 16 грудня проводить ярмарок вакансій для шукачів роботи у Києві.

Делегація від Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ у складі заступника директора Руслани Бодренко, майстрів виробничого навчання Наталі Тис, Лілії Мельник, Лілії Давидюк, Вікторії Рибальченко, старшого майстра виробничого навчання Віктора Красовського, завідувача майстерні Алевтини Дудаш, завідувача Костопільського навчального відділення Ірини Танасюк та слухачів РЦПТО прибула на залізничну станцію «Київ - Пасажирський»

із презентацією освітніх послуг навчального закладу. Ярмарок робітничих вакансій від РЦПТО ДСЗ мав на меті популяризувати робітничі професії, за якими здійснює професійне навчання. На сьогодні навчальний заклад надає освітні послуги за 56 ліцензованими робітничими професіями .

Присутнім у залі очікування була надана повна інформація щодо умов навчання і проживання слухачів. За професіями манікюрник, візажист, перукар (перукар-модельєр), квіткар, кравець та кухар були проведені яскраві майстер-класи безпосередньо в приміщенні зали. Послуги надавалися представниками РЦПТО ДСЗ – майстрами виробничого навчання.

Наталія Тис демонструвала мистецтво карвінгу - художнє різьблення по овочах та фруктах. Ця техніка кулінарного вирізання особливо актуальна при сервіруванні столу.

Лілія Мельник демонструвала роботу манікюрника. Біля її імпровізованого робочого місця зібралося чимало людей. Усі охочі мали можливість скористатися послугами кваліфікованого майстра манікюру. Такі послуги незмінно лишаються актуальними на ринку праці.

Лілія Давидюк оздоблювала серветки на комп'ютеризованій вишивальній машинці. Серветки, скатертини, сорочки, плаття, рушники…. усе можна прикрасити унікальним візерунком! Завжди модно використовувати вишивку в елементах одягу та декору. Вишиті серветки, подаровані на майстер-класі, стали гарним передсвятковим подарунком.

Вікторія Рибальченко проводила майстер-клас із створення стильних зачісок. Сучасна людина бажає отримати перукарські послуги швидко та якісно. Професійність, мобільність, оперативність – ці якості сучасного перукаря були підтверджені в роботі. А оригінальне афроплетіння викликало особливий інтерес і захоплення.

Улюблені українські ляльки-мотанки з’явилися в руках у досвідченого майстра Ірини Танасюк. Талановиті оригінальні вироби ручної роботи створюють домашній затишок та є стильним елементом будь-якого інтер’єру.

Детальну консультацію та запрошення на навчання отримала і група переселенців із Донеччини, яка прибула до Києва. А Вікторія Рибальченко та Лілія Мельник подарували одній із прибулих незабутні враження, виконавши стильну зачіску та манікюр.

Загалом, ярмарок професій від РЦПТО ДСЗ тривав декілька днів. Впродовж усього часу в залі станції транслювалися відеоролики про навчальні відділення, навчальні майстерні, кабінети, лабораторії, умови навчання та багато іншого. В легкій та доступній формі усі присутні на станції могли дізнатися про заклад, який дарує унікальну можливість зареєстрованим у службі зайнятості безробітним отримати безкоштовну професійно-технічну освіту.

До рівненської делегації приєдналися виконувач обов'язків Голови Державної служби зайнятості ( Центрального апарату) Валерій Ярошенко, заступник Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Сергій Кравченко та народний депутат України Наталія Веселова. Відбулася конструктивна розмова щодо подальшої взаємодії задля ефективної роботи РЦПТО ДСЗ.

 

viber image viber image2   viber image6 viber image7 viber image8

viber image9 viber image10 viber image12 viber image13 viber image14 viber image 3 1cOWCire8K4

 yp6 F43Vdsw viber image4

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6541314
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1162
2370
8393
6508066
48554
94288
6541314

Ваш IP: 18.118.252.87
На сервері час : 2024-05-16 21:24:32
return_links(3); ?>