Відбулося засідання однієї з найбільш прогресивних методичних комісій РЦПТО ДСЗ

DSCF5929На першому засіданні методичної комісії РЦПТО ДСЗ сфери інформаційно-комунікаційних технологій та електронного діловодства було розглянуто ряд питань щодо планування роботи на поточний рік. Присутні - заступник директора РЦПТО з методичної роботи Оксана Зигалова, викладачі Тетяна Галушук, Андрій Литвин, Ігор Яроцький, Ірина Горпишина, старший майстер Віктор Красовський, методисти Наталія Місюра та Валентина Кузнєцова.

Із промовою на тему «Перспективи використання хмарних технологій середовища Google Education» виступив Віктор Красовський, який зазначив актуальність цього питання та гостру потребу закладу у впровадженні таких технологій. Це дозволить не лише створити корпоративну пошту, але й вирішить питання спільного доступу працівників закладу до інформації з будь-якої географічної точки у будь-який момент часу; буде створено корпоративний віртуальний депозитарій.

Про актуальність використання у навчальному процесі педагогічного програмного засобу «Телеком» (ППЗ), придбаного навчальним закладом наприкінці 2016 року, доповів Ігор Яроцький, який вказав про доцільність використання цього засобу під час викладання предметів сфери ІКТ та у дистанційних курсах.

Під час роботи комісії було розглянуто питання щодо розширення переліку вхідних тестів для претендентів на навчання за професіями та напрямами сфери ІКТ, що розміщені на сайті навчального закладу та використовуються фахівцями базових центрів зайнятості для віддаленого тестування.

Заступник директора з методичної роботи Оксана Зигалова вказала на важливість створення нових дистанційних курсів за професіями і напрямами. Так, на засіданні було розглянуто графік створення таких курсів, зокрема: «Створення сторінок із використанням HTML+CSS. Редактор Adobe Dreamweaver», «Основи С# та ООП», за професією «Секретар керівника (ОПУ)», «Документаційне забезпечення управління», «Надходження товарно-матеріальних цінностей» з предмету «Основи роботи в програмі 1С:Підприємство – Бухгалтерія для України 8.2».

За підсумками засідання методкомісії було схвалено загальний перспективний план роботи, який, зокрема,передбачає проведення апробації застосування хмарних технологій середовища Google Education у навчальному закладі, доповнення перспективного плану роботи методкомісії на 2017 рік графіком взаємовідвідування уроків, розробку портфоліо педагогічних працівників, розробку нових дистанційних курсів та інші заходи.

DSCF5925 DSCF5926 

DSCF5932 DSCF5939 DSCF5940

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6542298
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
702
1444
9377
6508066
49538
94288
6542298

Ваш IP: 18.117.118.239
На сервері час : 2024-05-17 13:30:22
return_links(3); ?>