Електрозварник ручного зварювання – професія для мужніх

electrozvarВагомою перевагою професії «Електрозварник ручного зварювання» є попит фахівців на ринку праці та висока заробітна плата. Як розповів викладач Василь Ільчук, кваліфіковані електрозварники по завершенню навчання якісно виконують зварювальні роботи, зокрема, зварювання листового, профільного, сортового металу горизонтальними, вертикальними та стельовими швами.

 Беробітні з Гощанського, Острозького, Костопільського, Млинівського, Рівненського районів та м. Рівне навчались в Олександрійському навчальному відділенні РЦПТО ДСЗ 8,5 місяця. За цей період вони успішно пройшли теоретичну підготовку, виробниче навчання та виробничу практику. Справжня чоловіча професія підкорилася наполегливим та працьовитим.

 За підсумками навчання на державній кваліфікаційній атестації усі слухачі показали високі знання. Серед випускників і учасники АТО – Василь Олійник з Острога та Сергій Стецюк із Гощанщини. Усі оцінили сучасне навчальне обладнання у відділенні та задоволені самими заняттями, адже їх проводили досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання. Стати фахівцями високого професійного рівня – мрія кожного безробітного, і таку можливість дає навчальний заклад.

Навчальні аудиторії у відділенні мають мультимедійні комплекси та відповідне програмне забезпечення. В навчальних майстернях слухачі відпрацьовують навички на професійному зварювальному обладнанні, серед якого випрямлячі зварювальні багатопостові ВДМ-6303с, реостати баластні РБ-302У2, інверторний зварювальний апарат ММА-250Р, установка для жаргонно-дугового зварювання УДГ- 251АС/DC, апарат для плазмо-дугового різання ГУТ-40 та інші. При підготовці заготовок до зварювання використовується електрифікований ручний інструмент відомих виробників BOSH, Makita, Metabo.

 РЦПТО ДСЗ співпрацює з багатьма підприємствами, на яких майбутні електрозварники відточують свою майстерність під час проходження виробничої практики. Це потужні роботодавці Рівненщини - ТОВ «Рівне МЖК БУД», ТОВ «Агро-ресурс», ТОВ «АРМ-ЕКО», ТОВ «МЕТАЛ-ЕКСПО» та підприємства інших областей.

 Присутній на державній кваліфікаційній атестації директор ТОВ «Рівне МЖК БУД» Сергій Демчук відзначив змістовні відповіді слухачів, добре знання зварювальних робіт та професійний азарт кваліфікованих електрозварників. Своє бажання працювати задовольнили практично усі випускники, адже більшість із них вже отримали пропозиції від роботодавців, а дехто планує самостійно розпочати підприємницьку діяльність.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6550247
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1587
5057
17326
6508066
57487
94288
6550247

Ваш IP: 3.144.69.178
На сервері час : 2024-05-19 07:14:15
return_links(3); ?>