Власник салону краси: «Коли мені потрібен косметик, - я звертаюся лише до РЦПТО ДСЗ»

DSCF6411Державна кваліфікаційна атестація слухачів групи «Косметик» Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості традиційно відбувалася в присутності запрошених роботодавців – власників престижних рівненських салонів краси. Юлія Сулейманова («QUEEN beauty»), Лариса БілоусSun»), Ольга Зеленська («Фітобочка»), Оксана Гурська («Елітіс»), Людмила Кибукевич («Гранат») - добрі партнери, які співпрацюють із Центром не один рік, цього разу уважно оцінювали відповіді майбутніх косметиків.

Підприємці ставили слухачам професійні питання, оцінювали виконання практичних завдань та зважали на комунікаційні якості, адже серед випускників – їхні потенційні працівники.

Ольга Прокопчук із Сарненського району прийшла на навчання до РЦПТО ДСЗ, маючи 15-річний досвід роботи в медицині. Після навчання слухачка планує започаткувати власну справу, адже тепер її знання максимально відповідають обраній професії.

Інна Курич із Млинівщини – одна із найсильніших слухачок групи. Її переконлива розгорнута відповідь за білетом, впевнена поведінка, привітний характер, охайна стримана зовнішність відразу завоювали симпатії роботодавців. Такою ж вона проявила себе і на практиці в «Медцентрі Яни Кравчук». Представник салону краси «Елітіс» Оксана Гурська також запропонувала Інні роботу, і тепер вона може обирати свого роботодавця.

Власник Центру естетичної краси «QUEEN beauty» Юлія Сулейманова прагне укомплектувати штат своїх робітників із числа професіоналів, тому й завітала на іспит в РЦПТО ДСЗ. Зізнається, що їй імпонує рівень підготовки слухачів, зокрема, слухачка Яна Матушевська на виробничій практиці проявила відмінні якості косметика, і їй було запропоновано роботу. Придивлялася Сулейманова і до інших випускників.

Анастасія Мичка отримала пропозицію про співпрацю від Студії краси «Елітіс».

Ангеліна Олександрова практикувалася в «Медцентрі Яни Кравчук», де й залишається працювати.

Присутня на ДКА заступник директора Руслана Бодренко цікавилася враженнями слухачів про проходження виробничої практики, про досвід, який ті отримали в салонах. Косметики захоплено розповідали про відмінні умови праці. Водночас, не переставали дякувати своїм викладачам - Оксані Редьці, Марині Кольцюк, Євгенії Самсон та майстру виробничого навчання Тетяні Михайлевич за добру науку, уважне ставлення до кожного, за цікаві заняття і насичене практичне навчання. Такі щирі і професійні комунікації в Центрі виникають не випадково: майже усі наставники в минулому – кращі випускники навчального закладу, а отже, як ніхто, вміють навчити, зорієнтувати слухачів, дати їм максимально необхідні теоретичні знання і практичні навички.

Майбутні творці гарного настрою і чудового самопочуття впевнено продемонстрували на ДКА знання і готовність до майбутньої роботи. Як зауважили роботодавці, випускники добре ознайомлені із вимогами до своєї роботи, впевнено орієнтуються у питаннях доцільності проведення тих чи інших процедур клієнтам, готові консультувати їх та грамотно надавати професійні послуги. Важливим показником професійності є й комунікативні якості. Від кваліфікованої коректної роботи косметика напряму залежить кількість бажаючих скористатися його послугами, а отже популярність салону.

В урочистій піднесеній атмосфері випускників вітали викладачі та роботодавці. Заступник директора Руслана Бодренко та власник Салону-перукарні «Sun» Лариса Білоус вручили косметикам свідоцтва державного зразка.

Отож, Рівненський, Здолбунівський, Корецький, Млинівський, Рокитнівський та Сарненський райони і місто Рівне, звідки й були направлені на навчання слухачі, вкотре отримали висококваліфікованих представників індустрії краси.

Випускники - косметики прагнуть приносити радість людям, дарувати впевненість і гарний настрій. Головне, вони прагнуть і надалі вдосконалюватися: майже усі косметики виявили бажання продовжити навчання за напрямом «Мезотерапія в косметології та естетичній медицині» за власні кошти. Отож, роботодавцям поталанило: до їхніх колективів вливаються перспективні фахівці - справжні професіонали своєї справи.

DSCF6404 DSCF6405

DSCF6397 DSCF6415

DSCF6416 DSCF6421

DSCF6423 DSCF6424

DSCF6425 DSCF6428

DSCF6436 DSCF6440

 DSCF6445 DSCF6447

DSCF6408 DSCF6453 DSCF6449 DSCF6454

DSCF6456 DSCF6457

DSCF6460 DSCF6463 DSCF6434 DSCF6433 DSCF6498 DSCF6494

DSCF6487

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6508775
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
708
3274
708
6487465
16015
94288
6508775

Ваш IP: 18.218.196.182
На сервері час : 2024-05-06 11:08:45
return_links(3); ?>