У Рівному проводять навчальні семінари для фахівців базових центрів зайнятості

DSC 0010У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся перший із запланованих семінарів для працівників Рівненської обласної служби зайнятості. Присутні - фахівці Гощанського, Корецького, Костопільського, Березнівського районних та Острозького міськрайонного центрів зайнятості.

Навчання з питань організації професійної орієнтації, професійного навчання безробітних та надання їм освітніх послуг на базі Рівненського ЦПТО ДСЗ пройшло за участі заступників директора РЦПТО ДСЗ

Людмили Абрамової, Руслани Бодренко та Оксани Зигалової, а також завідувачів Гощанського і Костопільського навчальних відділень Миколи Корчевного та Ірини Танасюк.

На семінарі обговорили стан виконання зауважень і пропозицій щодо організації професійного навчання безробітних, які прозвучали на минулорічних кущових семінарах.

Начальник відділу організації професійного навчання Рівненського ОЦЗ Михайло Лайтер порушив питання особливостей організації навчання дорослого населення у поточному році. Теми обслуговування та профорієнтації клієнтів державної служби зайнятості в сучасних умовах озвучили Інна Пархомей - провідний фахівець відділу організації профнавчання ОЦЗ та Тетяна Шамрило - начальник відділу організації профорієнтації ОЦЗ.

Заступник директора РЦПТО ДСЗ із навчальної роботи Людмила Абрамова у своєму виступі зупинилася на досвіді та специфіці організації навчання безробітних у РЦПТО ДСЗ, а також проаналізувала співпрацю із роботодавцями.

Заступник директора РЦПТО ДСЗ із навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко описала діяльність Центру щодо співпраці із роботодавцями, зокрема, створення нових Консультативних рад та збільшення кількості членів Дорадчого комітету.

Майя Сульжик, старший майстер виробничого навчання РЦПТО ДСЗ зазначила, що набуває поширення підтвердження кваліфікації кухарів України. В Рівненському ЦПТО ДСЗ оцінюють результати їх неформального навчання.

Заступник директора з методичної роботи Оксана Зигалова ознайомила присутніх із застосуванням в РЦПТО ДСЗ передових технологій у навчанні слухачів, зокрема дистанційних курсів.

Учасники семінару побували на підсумковому занятті слухачів за напрямом «Підприємець-початківець», де проходив захист бізнес-планів.

У ході семінару було обговорено шляхи подальшої взаємодії фахівців ОЦЗ та Рівненського ЦПТО ДСЗ задля ефективної роботи із безробітнім населенням, тісної співпраці із роботодавцями та окреслено нові перспективи і плани роботи у цьому напрямку.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6508491
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
424
3274
424
6487465
15731
94288
6508491

Ваш IP: 3.145.111.125
На сервері час : 2024-05-06 06:25:55
return_links(3); ?>