Безробітні Рівненщини поглиблено вивчили бухгалтерський облік

DSCF6620У групі слухачів за напрямом «Комп’ютеризований бухгалтерський облік «1С: Підприємство - Бухгалтерія для України 8.2» відбулося підсумкове заняття. Викладач Лариса Середюк задоволена слухачами: активні, відповідальні, старанні, скрупульозні, швидкі до сприймання матеріалу, саме такі, якими і мають бути справжні бухгалтери.

Одна із найпопулярніших у нашій країні програма бухгалтерського обліку «1С:Бухгалтерія 8.2» стала доступною та адаптованою до навчальної програми в РЦПТО ДСЗ. Спеціалізовані комп’ютерні класи та сучасна автоматизована програма дозволяють слухачам протягом курсу відпрацьовувати вміння та навички у середовищі віртуального підприємства з поглибленим вивченням бухгалтерського обліку.

Методист РЦПТО ДСЗ Валентина Кузнєцова зауважує: «Сьогодні на більшості підприємств знання цієї бухгалтерської програми вимагають не лише від бухгалтерів, - ними мають володіти і секретарі, і менеджери».

Микола Гончаров із Радивилівщини, колишній банківський працівник:

-        У пошуках роботи я звертався у різні організації. Зрозумів, що усі вимагають саме «1С». Тепер, озброївшись новими знаннями та набувши певної практики, спробую себе у новій якості.

Надія Войцеховська з Рівного має досвід управлінської роботи на посаді менеджера:

-        Моя попередня робота передбачала знання бухгалтерської програми. По закінченні курсів я сподіваюся на карєрне зростання. Дуже вдячна за доступне і якісне викладання!

Слухачі навчилися формувати бухгалтерську звітність за новими сучасними стандартами, нараховувати зарплату, ознайомилися з усіма ланками обліку – від створення первинних документів до формування фінансової, податкової, статистичної звітності.

Лариса Середюк з приємністю відзначає: група сильна і активна. Практично усі слухачі впевнено подолали навчальну програму, декотрі запросто екстерном можуть отримати посвідчення про професійне навчання. Ці фахівці легко адаптуються у будь-якій галузі. Слухачі вже планують працювати у різних сферах, зокрема, торгівлі, будівництві, фірмах з надання послуг. Є й такі, що організовуватимуть підприємницьку діяльність.

Заступник директора Оксана Зигалова вручила посвідчення про професійне навчання та поспілкувалася із випускниками. Вони висловили побажання щодо необхідності введення до навчальної програми юридичної і податкової складових, оскільки бухгалтер несе велику фінансову відповідальність і має бути підкованим всебічно. Як бачимо, між навчальним закладом і його слухачами складається конструктивний діалог, а це є ознакою довіри і перспективи.

DSCF6585 DSCF6581

DSCF6584 DSCF6586

DSCF6589 DSCF6593

DSCF6597

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6508439
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
372
3274
372
6487465
15679
94288
6508439

Ваш IP: 18.222.109.141
На сервері час : 2024-05-06 05:29:14
return_links(3); ?>