Результат навчання бухгалтерів - компетентні, ще більш грамотні, максимально відповідальні

IMG 6573Слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості протягом одного місяця підвищували кваліфікацію за напрямом «Комп’ютеризований бухгалтерський облік в програмі 1С:Підприємство – Бухгалтерія для України 8,2».

Безробітні за направленням Сарненського районного центру зайнятості навчалися у Сарненському навчальному відділенні РЦПТО ДСЗ і успішно засвоїли навчальну програму.

 Завідувач відділення Іван Гаврилюк ділиться:

-        Слухачі групи зарекомендували себе як працьовиті та комунікабельні. Саме такі якості високо оцінюють роботодавці у бухгалтера. Слухачі показали високі результати, зокрема, на підсумковому занятті бухгалтерський талант продемонстрували Людмила Войтко, Тетяна Бежнюк, Оксана Боднар, Ірина Крамарчук. Ці слухачки підтвердили вміння логічно та творчо мислити, синтезувати знання за окремими темами, давати точні формулювання визначень, категорій, правильно користуватися понятійним апа­ратом, логічно і послідов­но відповідали на поставлені запитання. До того ж, вони володіють відмінними навичками і різними методами виконання практич­них завдань. Саме тому бухгалтери повністю відповідають професійним вимогам.

Слухач Олексій Копчик проявив спокійний, врівноважений характер. Його якості лідера оцінили, адже він вміє організувати людей, готовий приймати самостійні рішення та нести відповідальність за них.

Старанністю, наполегливістю та бажанням вдосконалювати професійні навички відзначилися також Ірина Шелегеда та Наталія Назарець.    

Безперечно, усі проявлені професійні і людські якості стануть вирішальними під час працевлаштування. У цьому переконані й присутні на підсумковому занятті майстер виробничого навчання Ольга Захарук та викладач Оксана Мельник.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6502513
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
665
3149
15047
6466835
9753
94288
6502513

Ваш IP: 3.21.104.201
На сервері час : 2024-05-04 07:23:26
return_links(3); ?>