Лише якісні знання та вміння, або Добрий кухар цінується завжди

IMG 20170414 121008Справжній кухар – це невтомний трудівник! Щоразу він відповідально зважує, а лише потім готує саме ту страву, яка буде до вподоби гостеві. Він все життя перебуває у своєрідному творчому пошуку, аби смачно нагодувати, викликати приємні відчуття і спогади. Кухар – це творець прекрасного, смачного, привабливого. Від його роботи залежить праця, відпочинок, навчання, здоров’я практично всіх людей.

Саме такими майстрами – своїми випускниками пишається Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

За направленнями Рівненського МЦЗ, Дубенського МРЦЗ, Володимирецького, Гощанського, Млинівського, Рокитнівського, Рівненського та Сарненського РЦЗ, а також Рожищенського РЦЗ, що на Волині, до РЦПТО ДСЗ на навчання прибули безробітні, які обрали професію кухаря.

Щоб впевнено впоратися із завданнями на іспиті та відповідати усім сучасним професійним вимогам, слухачам РЦПТО ДСЗ запропонували вивчити необхідний теоретичний курс та адаптуватися до умовних робочих місць (під час виробничого навчання і практики). І вже по завершенні навчання в Центрі, що тривало майже 6 місяців, на державній кваліфікаційній атестації слухачі з великим ентузіазмом продемонстрували отримані знання і набуті вміння.

Особливо усі чекали на виробничі заняття, адже тоді можна втілити свою мрію – покуховарити на навчальній кухні, попрацювати на сучасному обладнанні, приготувати цікаві страви в реальних умовах.

У якісному виконанні завдань та вирішенні щоденних задач майбутніми кухарями пересвідчилися і роботодавці. Під час виробничої практики слухачі працювали в гастропабі «Father», кафе «Гостинний двір», ресторані «БарМаки», кафе-барі «Фламінго», кафе «Меридіан» та інших закладах.

Іспит кухарів відвідали представники відомих рівненських закладів – розважально-оздоровчого комплексу «Підкова», сімейного кафе «Мелін», гастропабу «Father». Вони поділилися власним досвідом, дали початківцям професійні рекомендації.

Майбутні кухарі щиро дякували викладачу спеціальних предметів Юлії Ганзюк та майстру виробничого навчання Наталії Тис, ділилися враженнями від навчання. Простора кухня, цехи, лабораторія із дегустаційною залою, спеціальні професійні пристрої, прилади, технічне оснащення робочих місць – усе сприяло якісній та успішній підготовці кваліфікованих робітників.

Важливо, що викладачі РЦПТО ДСЗ передбачливо застерігають від ймовірних помилок, допомагають максимально засвоїти матеріал та спонукають до самостійного прийняття рішень. Це формує такі нові позитивні якості у безробітних, як упевненість, самооцінка, оптимізм та ініціатива.

Із завершенням навчання у РЦПТО ДСЗ випускників привітала заступник директора Руслана Бодренко.

Тепер талант, уміння та знання кожного оцінюватимуть реальні клієнти. Нехай їм смакує! Нехай нова робота приносить кухарям задоволення і достаток!

IMG 20170414 100854 IMG 20170414 100953

IMG 20170414 120738 IMG 20170414 120803

IMG 20170414 121122 IMG 20170414 120817

IMG 20170414 122224

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6501950
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
102
3149
14484
6466835
9190
94288
6501950

Ваш IP: 52.14.85.76
На сервері час : 2024-05-04 01:51:32
return_links(3); ?>