Легкий торт із морозивом і м’ятою – безпрограшна заявка на професіоналізм

DSCF6864У групі слухачів Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Кондитер» відбулася державна кваліфікаційна атестація.

Оцінити майстерність початківців та поборотися за кваліфікованих робітників на іспит прибули роботодавці - досвідчені рівненські кондитери. 

DSCF6811ФОП Інна Кучерук (мережа магазинів «Копійка»):

-        Мережа наших магазинів впевнено завойовує рівненський ринок. Ми не зупиняємося на досягнутому, прагнемо надавати нові послуги, тому і підбираємо кваліфікованих майстрів. Авторитет РЦПТО ДСЗ досить високий, і ми підбиратимемо нові кадри саме тут. На такому іспиті я вдруге. Враження – найкращі!

DSCF6817Маряна Зелінська, власниця кондитерського цеху «Морквяна Маряна» в РЦПТО ДСЗ вперше. За порадою знайомих вирішила підібрати нові кадри саме тут.

DSCF6819Людмила Степанець – представник готелю «ОПТІМА», кондитер, випускниця РЦПТО ДСЗ:

-        Я добре пам’ятаю своє навчання: відмінні умови, сучасне обладнання, насичена цікава навчальна програма, досвідчені доброзичливі викладачі і майстри виробничого навчання. Випускники закладу – це кваліфіковані робітники, які готові приступити до серйозної роботи практично на другий день після завершення навчання. Сьогодні ж я - в якості представника роботодавця. Двом слухачкам, що проходили в нас виробничу практику, ми вже запропонували працевлаштування.

 DSCF6924Ресторан «Броварня на Грушевського» представляла кондитер, в минулому – випускниця РЦПТО ДСЗ Марія Таращук:

-        Нашому закладу потрібні високопрофесійні кадри. Знаю, що рівень випускників Центру досить високий, тому й пропонуватиму роботу кондитерам – початківцям. Хочу зауважити, що навчання в РЦПТО не лише дозволяє знайти гідну роботу, але й спонукає вчитися далі. Я прагну вдосконалення, готова давати майстер-класи, сама відвідую різноманітні заходи з кондитерської майстерності.

До присутніх на ДКА роботодавців звернулася заступник директора РЦПТО ДСЗ, координатор Консультативних рад навчального закладу Руслана Бодренко:

-        Наші слухачі – талановиті і перспективні. Усі вони старанно навчаються, активні та ініціативні під час виробничої практики. Навчальний заклад впродовж 25 років співпрацює із роботодавцями різних галузей, і досвід підтверджує, що саме у взаємодії можна і потрібно враховувати вимоги сучасного ринку праці. Наші випускники поповнили ряди кваліфікованих робітників не лише на Рівненщині. Освітні послуги РЦПТО ДСЗ відомі у багатьох регіонах України і за її межами. З гордістю і презентуємо вам наших кондитерів, які працюватимуть професійно, ініціативно, якісно і в задоволення. З таким робітниками ваші підприємства матимуть успіх і перспективу.

Слухачі прибули на навчання за направленнями Рівненського міського, Дубровицького, Костопільського, Рокитнівського, Рівненського. Березнівського і Радивилівського районних центрів зайнятості. Безробітні обрали професію, яка знайома з дитинства, яка подобається, і у якій кожна господиня проявляє себе вдома у сім’ї. Усі прагнули під час навчання в РЦПТО ДСЗ досконало опанувати «смачну, солодку» науку, вдосконалити і підвищити рівень своїх знань і вмінь, а головне - віднайти новий перспективний напрямок у самореалізації - роботу.

Важливим етапом навчання стала виробнича практика, яку слухачі проходили на кращих підприємствах - кафе Fika «Reikartz», гастрономі «Від і До», кондитерській «Мелін».

DSCF6784Алла Несенчук із Березного обрала для виготовлення популярний торт «Чізкейк», основою якого слугує сир.

DSCF6787

 

 

Ольга Вакульська з Рівного вирішила вразити комісію трюфельною фантазією.

DSCF6790Рокитнівчанка Вікторія Кибукевич сміливо взялася випікати торт «Орео» з використанням однойменного печива Oreo Cake.

DSCF6791Свій шедевр – тарталетки (корзинки) з лимонним кремом та меренгою на ДКА представила Тетяна Демко із смт Квасилів.

Загалом, успішну дегустацію пройшли вироби усіх слухачів. Усі присутні одностайно схвально відгукувалися про майстерність кондитерів. Деякі вироби сподобалися особливо. Серед них – безборошняний торт від Ольги Вакульської. Слухачці поступило відразу декілька пропозицій щодо роботи. А її виріб назвали «кроком у майбутнє кондитерства».

Самі ж слухачі в розмові з роботодавцями зауважили, що найцікавішим і найбажанішим було навчання з виготовлення кремів. Сучасне обладнання Центру дозволяє досягати надзвичайно цікавих результатів, і це надихає на творчість.

Урочисте вручення документів про освіту стало для слухачів РЦПТО ДСЗ завершальною і водночас стартовою подією, адже саме тепер починається відповідальне самостійне життя нових талановитих і перспективних майстрів-кондитерів. Гарних робочих колективів, наснаги, солодких ідей і вдячних клієнтів!

Важливо.

В рамках проведення державної кваліфікаційної атестації кондитерів відбулося чергове засідання Консультативної ради. Ознайомилися із проведеною роботою у 2016 році, погодили залучення нових членів КР із числа присутніх роботодавців та обговорили подальшу співпрацю у напрямку якісної підготовки кваліфікованих кадрів.

DSCF6839  DSCF6840

DSCF6841

DSCF6845 DSCF6848

DSCF6854 DSCF6866

DSCF6869 DSCF6871

DSCF6872 DSCF6877

DSCF6887 DSCF6889

DSCF6903 DSCF6905

DSCF6909

 

 

 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6502554
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
706
3149
15088
6466835
9794
94288
6502554

Ваш IP: 18.223.119.17
На сервері час : 2024-05-04 08:00:01
return_links(3); ?>