Знайома і улюблена з дитинства професія продавця змінить Ваше життя

ПродМистецтву кваліфікованого обслуговування покупців навчають у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (РЦПТО ДСЗ). Усі бажаючі опанувати професію продавця мають чудову нагоду перейняти знання та вміння у кращих викладачів та майстрів виробничого навчання у цій галузі. Сучасна навчальна та матеріально-технічна база навчального закладу дозволяють готувати майбутніх представників сфери обслуговування на високому професійному рівні. Продавець (з лотка на ринку), продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів, касир торговельного залу – ось ті професії, за якими проходить навчання в РЦПТО ДСЗ.

У навчальному закладі слухачі за професіями сфери торгівлі навчаються на спеціально обладнаній навчальній базі (м. Рівне, вул. Остафова, 27), де до їхніх послуг - навчальний міні-маркет, навчальний магазин-майстерня непродовольчих товарів, кабінети спецтехнологій - «Організація та технологія торговельних процесів» і «Техніка та механізація торговельних розрахунків». Майбутні касири вчаться працювати на касових апаратах та фіскальних принтерах UNS-SM12.03 GSM, оснащених модемом. Усі прилади відповідають вимогам законодавства стосовно передачі звітної інформації в податкову службу. У навчальному процесі використовується Pos-термінал з програмним комплексом «ULTRA Магазин», який призначений для автоматизації всіх бізнес-процесів на різних підприємствах торгівлі, а облікова частина ПЗ (Back Offise) дозволяє вести облік руху товарів та грошових коштів, проводити аналіз господарської діяльності навіть на територіально віддалених робочих місцях.

Навчання слухачів за професіями торговельної галузі в РЦПТО ДСЗ триває від 2,6 до 4 місяців. Це насичений період теоретичної та практичної підготовки робітників. Важливо, що для зручності слухачів, що проживають у віддалених районах, навчання відбувається також на базах Гощанського, Костопільського та Сарненського навчальних відділень РЦПТО ДСЗ. Усі випускники РЦПТО ДСЗ по закінченні навчання отримують документи про освіту.

Сьогодні РЦПТО ДСЗ співпрацює із такими відомими торговельними закладами, як мережа супермаркетів «Вопак», мережа супермаркетів «Наш-Край», супермаркети «Сам-Маркет», магазин «Гастроном №1», супермаркет «Новус», супермаркет «Фоззі», магазин «Імператор», ТЦ «Злата-Плаза», ТЦ «Екватор» та іншими. Керівники цих закладів відвідують державні кваліфікаційні атестації слухачів, активно співпрацюють щодо зауважень і доповнень до навчальних програм. Здебільшого, за результатами ДКА та по закінченні виробничої практики випускників РЦПТО ДСЗ запрошують на роботу.

Подбайте про своє майбутнє разом із нами - приєднуйтеся до команди професіоналів!

Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості:

м. Рівне, вул. Пирогова, 8

Тел.:   (0362) 68-37-95, 62-31-79        
Тел./факс: (0362) 68-37-95

e-mail: cpto@cpto.rv.ua             wеb-сайт: www.rcpto.org.ua

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6551552
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2892
5057
18631
6508066
58792
94288
6551552

Ваш IP: 52.15.57.52
На сервері час : 2024-05-19 11:37:51
return_links(3); ?>