Касир (ПОУ) - потужна суміш знань і навичок

DSCF6949Універсальний робітник – знахідка для роботодавця. В цьому переконалися і слухачі, котрі обрали навчання за професією «Касир на підприємстві, в організації, установі».

Безробітні Рівного, направлені Рівненським міським центром зайнятості на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості впродовж 2,7 місяця вчилися вправно приймати, видавати та зберігати готівку в касі віртуального підприємства;

оформлювати операції з одержання і видавання готівки за касовим ордером, підписувати прибуткові касові ордери та ставити штампи «Сплачено» або «Депоновано» та багато іншого, цікавого та специфічного, у чому розуміється лише кваліфікований робітник.

Викладач Лариса Середюк зауважує: «В РЦПТО ДСЗ навчальна програма касирів (ПОУ) передбачає також вивчення основ бухгалтерського обліку. Слухачі навчилися працювати в програмі 1С:Підприємство – Бухгалтерія для України 8,2». А це, на їхню думку, особливо важливо, адже такі знання значно розширюють діапазон працевлаштування».

Випускники РЦПТО ДСЗ можуть успішно працювати як касирами ПОУ, так і помічниками бухгалтера або старшими касирами в супермаркетах.

Майстер виробничого навчання Ольга Захарук ділиться: «Слухачі наполегливі, старанні, активні, дізнавалися якомога більше про професію, максимально реалізували себе під час виробничої практики. Серед найперспективніших – Тетяна Шестакова, Юлія Фірсова, Олена Кирильчук, Олена Декунова, Олександра Трусік та Тетяна Ядришнікова».

Слухачі відточували майстерність під час виробничої практики на таких підприємствах Рівного, як Група компаній «РЕНОМЕ», ТзОВ «БК «Блок», КЗ «Рівненський обласний будинок дитини», ТзОВ «Пакко - Холдинг», Департамент екології та природних ресурсів Рівненської ОДА, підприємство «Рівненське УВП УТОС», Рівненська районна лікарня ветеринарної медицини та у ФОП Геворгян С.Л.

Практично усі слухачі отримали пропозиції від роботодавців.

Присутні на державній кваліфікаційній атестації викладачі Оксана Конончук та Руслана Райкович схвально відгукувалися про майбутніх касирів, адже ті володіють важливими професійними якостями - професійною грамотністю, відповідальністю та готовністю самовдосконалюватися.

Про переваги професії зазначила й заступник директора РЦПТО ДСЗ Оксана Зигалова. Вона подякувала слухачам за вибір професії та привітала із чудовою можливістю обирати свій новий шлях. Під час вручення документів про навчання Оксана Миколаївна виразила надію на подальше спілкування: «Навчання – процес необхідний та перманентний. Життя постійно підштовхує нас до нових кроків. І навчальний заклад готовий завжди надавати посильну допомогу своїм випускникам як у подальшому навчанні, так і в питаннях консультацій».

DSCF6934 DSCF6935

DSCF6941 DSCF6938

DSCF6942 DSCF6945

DSCF6946 DSCF6947

DSCF6948 DSCF6950 DSCF6951

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6502192
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
344
3149
14726
6466835
9432
94288
6502192

Ваш IP: 3.138.174.95
На сервері час : 2024-05-04 04:34:41
return_links(3); ?>