Прагнете перевтілення? креативного образу? елегантних ліній?... Вам до професійного візажиста!

IMG 0275Ще вчора безробітні з Кузнецовська, Рівного, Здолбунівщини, Рокитнівщини, Донеччини, Львівщини та Волині були на роздоріжжі. Хтось мріяв мати власну справу, хтось бажав влаштуватися у престижний салон, хтось відчував і хотів створювати унікальні образи, піднімаючи людям настрій та завойовуючи авторитет серед клієнтів…Але кожен із них розумів, що лише навчання, освіта та кваліфікація гарантуватимуть здійснення мрій.

Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості – єдиний в Західному регіоні навчальний заклад, який дозволяє безробітним громадянам обрати одну із 56-ти робітничих професій до душі, набути необхідних професійних знань, відшліфувати практичні навички, а головне – стати впевненим у собі та будувати своє життя по-новому. Тому усі, хто відчував у собі потенціал до цієї професії, були направлені на навчання до РЦПТО ДСЗ за професією «Візажист».

Більше 5 місяців слухачі вивчали теорію візажу та відточували вміння на практиці.

За словами куратора групи Оксани Редьки, серед найактивніших слухачів – Ірина Казачек, Інна Карлащук та Зоя Лошиць. Більшість слухачок групи – із сусідніх областей, тому після навчання в РЦПТО ДСЗ свою майстерність клієнтам даруватимуть за місцем проживання.

Тим часом, державна кваліфікаційна атестація візажистів, яка днями проходила на базі навчального відділення у м. Рівне, вул. І.Підкови, 17а, перетворилася на справжнє свято стилю та гармонії. Письмові відповіді слухачок яскраво доповнив професійно виконаний макіяж. Найвдалішими практичними роботами кваліфікаційна комісія визнала макіяж у вишуканому східному стилі від рокитнівчанки Зої Лошиць та дитячий боді - арт від творчої львів’янки Інни Карлащук. Майбутні візажисти також порадували присутніх вечірнім макіяжем із використанням різних технік та східними мотивами. Особливо професійно та довершено рівнянка Ірина Казачек виконала мейкап в стилі Nude. Модний та сучасний він імпонуватиме жінкам, які шукають гармонії з природою та сповідують врівноваженість. До слова, Ірина вже успішно практикує у Рівному та не полишає думки вдосконалювати майстерність за межами України.

За традицією, виробничу практику слухачі РЦПТО ДСЗ проходили в кращих салонах Рівненщини – «Лілі-Лайн» (м. Вараш), «Елітіс», «Престиж» (м. Рівне) та «Лізара» (м. Здолбунів). Тамтешні клієнти вже оцінили майстерність візажистів - початківців, а роботодавці зробили безпрограшну ставку на комунікаційні якості слухачок, їхню професійність та акуратність у роботі. Майже усі випускники мають пропозиції щодо працевлаштування.

Присутні на ДКА представники роботодавців – салонів «Елітіс» та «Queen beatu» відзначили відмінну підготовку візажистів. Викладач Діна Присяжна, майстер виробничого навчання Оксана Гурська та голова ДКА ФОП Ірина Валевська одностайні в оцінці кваліфікаційних робіт майбутніх візажистів: стильні, сучасні, сміливі, креативні.

Заступник директора РЦПТО ДСЗ Оксана Зигалова не приховувала насолоди від творчості візажистів - початківців: «Головне, ви усі сповнені ідей, натхнення та ентузіазму. Приємно, що група дуже креативна, сповнена професійного азарту, всі бажають реалізувати себе в індустрії краси. З такими кадрами клієнти салонів краси неодмінно будуть задоволені послугами та матимуть гарний настрій». Оксана Миколаївна побажала випускникам професійного росту та вручила свідоцтва державного зразка.

Світ врятує краса і професіоналізм. Приєднуйтеся до команди професіоналів!

IMG 0262 IMG 0266  IMG 0272 IMG 0274 IMG 0280

IMG 0291 IMG 0309 IMG 0310 IMG 0312 IMG 0315 IMG 0318 IMG 0322 IMG 0326

IMG 0329 IMG 0331 IMG 0334

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6502449
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
601
3149
14983
6466835
9689
94288
6502449

Ваш IP: 18.191.43.140
На сервері час : 2024-05-04 07:07:15
return_links(3); ?>