Робота з програмами комп’ютерної графіки AutoCAD та ArchiCAD дозволить впевненіше почуватися на ринку праці

DSCF6966Сучасний світ вже неможливо уявити без постійних вдосконалень, змін, розвитку та руху. Все це створюють і забезпечують прогресивні команди фахівців сфери ІТ – технологій.

Саме тому Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості велику увагу приділяє високоякісній професійній підготовці, перепідготовці та підвищенню кваліфікації працівників цієї галузі

Яскравим підтвердженням професійних знань та індивідуальних досягнень кожного слухача РЦПТО ДСЗ є підсумкове заняття із захистом проектів. Так, днями група рівнян закінчила курс навчання за сучасним перспективним напрямом - «Робота з програмами комп’ютерної графіки AutoCAD та ArchiCAD».

AutoCAD та ArchiCAD орієнтовані на освоєння нових можливостей автоматизації процесу розробки конструкторської та проектної документації. Головне призначення програми AutoCAD – це створення креслень предметів для проектів різного ступеня складності. Ними можуть бути проекти різноманітних механізмів - від найпростіших болтів та гайок до креслення повної збірки літаків, або ж предмети інтер’єру – крісла, столи, стільці тощо. Наразі, слухачі розробляли візуальну модель житлового будинку та оформляли її проектну документацію в програмі AutoCAD та модель промислово - виробничого приміщення у програмі ArchiCAD .

За словами викладача Вадима Філона, дехто із слухачів не лише впорався із завданням, але й проявив певні архітектурно-дизайнерські якості. Серед найактивніших – Павло Поліщук та Ірина Федорук.

Під час тримісячного навчання в РЦПТО ДСЗ слухачі опановували основи роботи з програмами інженерної графіки, навчалися створювати тривимірні моделі, реалістичні сцени для подальшої обробки, текстурувати елементи моделі та досліджувати її поводження у різних режимах освітлення, оформлювати креслення.

Поза сумнівом, випускники РЦПТО ДСЗ, які підвищили свій рівень кваліфікації за напрямом «Робота з програмами комп’ютерної графіки AutoCAD та ArchiCAD», впевнено почуватимуться на сучасному ринку праці і складуть гідну конкуренцію у сфері даних послуг.

З успішним завершенням навчання випускників привітала заступник директора РЦПТО ДСЗ Оксана Зигалова. Вона подякувала слухачам за сумлінне навчання та виразила надію, що вони й надалі підвищуватимуть свій професійний рівень разом із навчальним закладом.

Перевагою РЦПТО ДСЗ є те, що в ньому формування нових навчальних груп за професіями ІТ- галузі триває постійно, тому усі, кого цікавить саме ця галузь, хто прагне знати і вміти більше, можуть приєднуватися до команди професіоналів.

DSCF6955 DSCF6956

DSCF6957 DSCF6958

DSCF6960  DSCF6961

DSCF6967 

 

   

    

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6502169
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
321
3149
14703
6466835
9409
94288
6502169

Ваш IP: 3.15.156.140
На сервері час : 2024-05-04 04:11:12
return_links(3); ?>