Безробітні Рівненщини і Житомирщини захистили бізнес-проекти

DSCF7880Особливістю навчання майбутніх підприємців у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є те, що безробітні, направлені базовими центрами зайнятості, готують на підсумкове заняття реалістичні бізнес-плани, які в подальшому є серйозною запорукою розвитку і ведення власної справи.

Одномісячні курси дозволяють опанувати грамотне ведення звітної документації, знайомлять із податковими зобов’язаннями та підприємницькою діяльністю в цілому.

Викладач Софія Ремез:

-       Приємно, що слухачі проявляли активність під час навчання. Жвавий інтерес до написання проектів допомагав краще висвітлити обрану тему. Нерідко народжувалися досить сміливі ідеї. Теми бізнес-планів слухачі обирали максимально наближеними до реального життя. Старанно виконані презентації переконливо свідчили про серйозність намірів підприємців-початківців, а самостійна робота над усіма розділами гарантувала успішний результат захисту. Порадували слухачі із Березнівщини - Олена Люшин, Віктор Партак та Іван Пилипчук - відповідальні та цілеспрямовані. Житомирянин Віталій Шпунарьов планує відкрити кафе-бар «Дукан» і для бізнес-плану обрав саме цю тему.

Старший майстер виробничого навчання Віктор Красовський ділиться враженнями:

-        Запамятається Артем Божок із Гощанщини. Слухач займається вирощуванням свиней. На підсумковому занятті представив хороший бізнес-проект із вирощування та реалізації поросят. Є впевненість, що підприємницька діяльність йому приноситиме успіх.

Серед найбільш вдалих бізнес-планів можна назвати «Фасування деревного вугілля» Андрія Бойчука із м. Дубно та «Надання косметологічних послуг» - Вікторії Красько із смт Млинів. Вікторія – лікар за фахом і тепер зможе кваліфіковано і грамотно вести власну справу.

Члени комісії не лише оцінили кваліфікаційні роботи підприємців, але й подякували за сміливість, старанність, наполегливість і відповідальність.

DSCF7878 DSCF7874

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6545636
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2033
2007
12715
6508066
52876
94288
6545636

Ваш IP: 18.216.24.243
На сервері час : 2024-05-18 09:23:22
return_links(3); ?>