У Сарнах на прохання роботодавця швачки вдосконалили майстерність

IMG 6687Сучасне швейне виробництво вимагає оперативної підготовки кваліфікованих, мобільних робітників, а чітка та якісна робота швачок в команді досягається раціональною і бездоганною організацією робочого місця.

До Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості звернулися представники ТОВ «Морган-Сарни Партнер» із проханням підготувати в короткі терміни швачок для роботи на сучасному обладнанні підприємства.

Заступник директора РЦПТО ДСЗ Людмила Абрамова коментує: «Перед навчальним закладом було поставлено завдання – швидко навчити слухачів працювати на обладнанні роботодавця, в т.ч. виконувати ряд складних операцій, працювати із різноманітними тканинами, налаштовувати робочі параметри та режими роботи устаткування, забезпечувати напівавтоматичну його дію з відповідним комп’ютерним програмним забезпеченням. До того ж, швачки повинні будуть слідкувати за якістю роботи та вміти усувати дефекти. Загалом, роботодавець прагнув у короткі терміни отримати універсального обізнаного робітника, який відразу приступить до роботи. І ми готові роботодавцю це забезпечити.

Завідувач Сарненського навчального відділення РПТО ДСЗ Іван Гаврилюк розповів, що у відділенні було організовано курси цільового призначення за напрямом «Сучасні технології виготовлення та оздоблення м’яких меблів». На обладнанні роботодавця швачки відшліфовували професійні навички у чіткій відповідності до виробничого процесу підприємства. Спеціально для навчання слухачів було запрошено кваліфікованого викладача Марію Паюк Вона закінчила Хмельницький інститут конструювання та моделювання швейних виробів та, що важливо, віддана професії.

Сумлінність слухачів та чітко організований навчальний процес дали очікуваний результат. На підсумковому занятті швачки демонстрували високу професійну компетентність та відповідність. Зокрема, Осана Кишенко, Віра Єленець, Світлана Корінець, Леся Лазарець та Людмила Ревич поза сумнівом стануть гордістю підприємства.  

Отож, оперативна та якісна підготовка кваліфікованих працівників – завдання, яке Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості виконає для Вас бездоганно. Ми відкриті для діалогу!

IMG 6690

IMG 6682

                              

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6545996
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2393
2007
13075
6508066
53236
94288
6545996

Ваш IP: 3.144.222.175
На сервері час : 2024-05-18 10:55:54
return_links(3); ?>