Випускник РЦПТО ДСЗ дає майстер-класи із приготування суші

DSCF7896На базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за сприяння ТОВ «Саві Нейшн», відбувся цікавий, смачний і корисний майстер-клас із приготування суші.

Рівненські дітлахи, які відпочивають у розвиваючому літньому таборі, мали унікальну нагоду познайомитися із японською кухнею. У лабораторії приготування їжі навчального закладу заняття проводив колишній слухач РЦПТО ДСЗ, а нині авторитетний сушист Павло Кособуцький.

Майстер виробничого навчання Наталія Тис:

-        На майстер-класі присутні також слухачі РЦПТО ДСЗ за професією «Кухар». Вони виступають у ролі асистентів сушиста, і це дозволить збагатити знання майбутніх кухарів, ближче познайомитися із особливостями та традиціями японської кухні.

Слухачі вперше спостерігали за приготуванням однієї з найпопулярніших страв.

Павло Кобилянський із Житомирщини:

-        Мені подобається дізнаватися про щось нове в приготуванні їжі. Сам я ніколи не робив роли. Думаю, після цього майстер-класу зможу пригостити друзів власними суші.

Олександр Фрінгерт із Здолбунова:

-        Як на мене, найкраща кухня – це українська. Проте, розумітися на кулінарних традиціях інших народів також важливо. Особисто я віддаю перевагу китайській кухні. У ній інгредієнти інші. Цікаво слухати і відразу робити нову страву, та й діти додають азарту.

Тим часом, із рук майбутніх кваліфікованих кухарів і тих, хто просто любить гратися «у кухню», усі складові для суші потрапляють на макісу – бамбуковий килимок.

Павло Кособуцький ділиться:

-        Пристрасть до кухні та навчання в РЦПТО ДСЗ дали змогу професійно займатися улюбленою справою. Згодом змінив формат роботи і вже працював не просто кухарем, а сушистом. Впродовж тривалого періоду я вдосконалював майстерність у різноманітних закладах. На прохання провести майстер-клас в РЦПТО відгукнувся радо, адже сам починав із навчання, і знаю, як важливо вчитися біля майстра.

На деякий час у навчальному закладі знана і улюблена з дитинства професія стала захоплюючою грою. Кваліфікований супровід Павла Кособуцького і Наталії Тис дозволив присутнім успішно впоратися із приготуванням незвичної страви. На столах з’явилися акуратні апетитні суші, які відразу й куштували їх автори.

Для дітей майстер-клас став своєрідним містком до професії кухаря, а слухачі РЦПТО ДСЗ отримали ще один цінний урок із приготування однієї з найпопулярніших нині страв.

У РЦПТО ДСЗ традиційно проводяться різноманітні майстер-класи для слухачів, що дозволяє поліпшувати їхні знання, вдосконалювати майстерність, і в подальшому бути конкурентоздатними робітниками на ринку праці.

DSCF7887 DSCF7891

DSCF7898 DSCF7899

DSCF7902 DSCF7906

DSCF7909 DSCF7911

DSCF7914 DSCF7917

DSCF7929 DSCF7930

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6545304
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1701
2007
12383
6508066
52544
94288
6545304

Ваш IP: 3.145.72.5
На сервері час : 2024-05-18 07:57:42
return_links(3); ?>