Представник роботодавців у Фонді загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття відвідала РЦПТО ДСЗ

дорадч 1У рамках  робочої поїздки  на Рівненщину представник роботодавців у правлінні Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, Голова Всеукраїнського об’єднання роботодавців санаторно-курортних та оздоровчих закладів Ольга Тарасенко відвідала Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та ознайомилась з роботою навчальних відділень та Ресурсного центру інформаційно-комунікаційних технологій.

дорадч 3Ольга Петрівна також взяла участь черговому засіданні Дорадчого комітету Рівненського ЦПТО ДСЗ, на якому були присутні керівництво Рівненського обласного центру занятості, Рівненського ЦПТО ДСЗ та роботодавці  основних ринкоутворюючих підприємств Рівненщини.

Заступник  директора Руслана Бодренко інформувала про діяльність Дорадчого комітету та Консультативних рад. Ознайомила з завданнями, цілями та регламентом роботи цих дорадчих органів, розповіла про досвід співпраці з роботодавцями.

Під час засідання піднімались питання щодо необхідності скорочення термінів навчання. Роботодавці у своєму поданні до адміністрації навчального закладу рекомендували звернутись  до Міністерства соціальної політики тарас 3України та Міністерства освіти і науки України з метою удосконалення нормативно-правової бази у сфері професійного навчання дорослих, зокрема, повернутись до Типових навчальних планів та програм, спеціально розроблених для навчання дорослого населення, які передбачали скорочені терміни навчання та об’єднання кваліфікаційних розрядів.

Це дійсно був діалог з представниками роботодавців. Обговорювалися питання поглиблення співпраці з роботодавцями, зокрема, щодо впровадження в роботу європейських орієнтирів та підвищення престижу робітничих професій.

 

  тарас 12тарас 8

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6509970
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
84
1819
1903
6487465
17210
94288
6509970

Ваш IP: 18.216.230.107
На сервері час : 2024-05-07 02:48:02
return_links(3); ?>