Екскурсій на кращі підприємства Рівненщини для слухачів побільшає

 КР кухаріПринаймні таке одностайне рішення прийняли усі члени Консультативної ради Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, засідання якої відбулося на базі РЦПТО ДСЗ у навчальному відділенні на вул. І.Підкови, 17а відразу після державної кваліфікаційної атестації у групі «Кухар».

До обговорення нагальних питань долучилися Алла Міркова (ресторанно - оздоровчоий комплекс «Підкова»), Аліса Хагенбрух (кейтерингова компанія «Кульбаба»), Анатолій Лук’янчук, Олександр Павлов (ресторан «Кант»), Андрій Ніколайчук, Ірина Жабчик (ресторан «Баржа»), Максим Ганєв (ресторан «Егоїста»), Сергій Вьюн (ресторан «Три слони»).

Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко виступила перед присутніми зі звітом про діяльність навчального закладу, озвучила нові форми взаємодії з роботодавцями та безробітними громадянами. В ході конструктивного діалогу роботодавцями було запропоновано ряд дієвих заходів стосовно навчальної програми РЦПТО ДСЗ, зокрема, скорочення термінів навчання слухачів задля прискорення їх працевлаштування, збільшення кількості годин у викладанні спецдисциплін за рахунок зменшення годин загальних дисциплін та посилення співпраці з роботодавцями шляхом збільшення кількості екскурсій на підприємства під час виробничого навчання.

Засідання Консультативної ради вкотре підтвердило необхідність спільного планування дій, формування навчальних програм заради високої ефективності і якості навчання майбутніх кваліфікованих робітників.

КР кухарі 2

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

7858936
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2365
3733
2365
7821589
51248
134353
7858936

Ваш IP: 3.144.137.236
На сервері час : 2025-05-12 10:47:47
return_links(3); ?>