Кваліфікований продавець – запорука успішної роботи та гарного настрою покупців

 IMG 3388Успіх у роботі продавця напряму залежить від його ставлення до професії, від розуміння професійних обов’язків та рівня професійної освіти. Не секрет, привітний та грамотний продавець створює настрій покупців, впливає на їх бажання придбати той чи інший товар.

У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості готують майбутніх продавців. Так, 15 безробітних із Володимиреччини обрали професію «Продавець (з лотка на ринку)» і впродовж 2,6 місяця разом із досвідченими викладачами вчилися, як правильно обслуговувати покупців,

 

як організувати своє робоче місце, як правильно користуватися сучасним реєстратором розрахункових операцій «Mini 500.02 ME». У навчальній програмі слухачів - товарознавство продовольчих та непродовольчих товарів, основи бухгалтерського обліку, організація та технологія торговельних процесів, психологія і етика ділових відносин, техніка і механізація торговельних розрахунків.

Аби краще закріпити теоретичні знання, - слухачі під час виробничого навчання проходять виробничу практику у роботодавців. Більшість майбутніх продавців саме за результатами цієї практики отримали запрошення на роботу.

Завідувач Сарненського навчального відділення РЦПТО ДСЗ Іван Гаврилюк ділиться: «За підсумками навчання і державної кваліфікаційної атестації, серед кращих слухачів – Валентина Кубай, Людмила Кужіль, Руслана Целюк. Такі продавці завжди зможуть зацікавити покупців, оперативно і відповідально виконуватимуть свою роботу».

Переважна більшість нинішніх випускників працюватимуть у ФОП Базак В.А. у смт Володимирець.

За словами заступника директора РЦПТО ДСЗ Руслани Бодренко, роботодавці активно співпрацюють із навчальним закладом, адже їм імпонує високий рівень підготовки майбутніх робітників. Кваліфікований персонал – випускники РЦПТО ДСЗ суттєво впливає на ефективність роботи підприємств та формування професійної злагодженої команди.

IMG 3384

IMG 3386

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6509903
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
17
1819
1836
6487465
17143
94288
6509903

Ваш IP: 3.16.69.143
На сервері час : 2024-05-07 00:54:13
return_links(3); ?>