Волиняни навчилися організовувати власний бізнес

 IMG 6990В рамках активної взаємодії регіональних служб зайнятості та на замовлення Волинського обласного центру зайнятості на Рівненщині пройшли навчання безробітні з Волині.

На базі Рівненського центру професійно – технічної освіти державної служби зайнятості волиняни, котрі прагнуть започаткувати власну справу, навчалися за напрямом «Підприємець – початківець».

Разом із досвідченими викладачами слухачі на заняттях вчились правильно організовувати підприємницьку діяльнімть, аналізувати цілі і завдання, формувати навички комплексного підходу до ведення справи, складати і дотримуватися бізнес-планів у сучасному веденні бізнесових справ. Майбутні підприємці набули цінного досвіду аналізу конкурентного середовища, оволоділи мистецтвом упередження ризиків.

Наприкінці навчання підводився підсумок навчання – захист бізнес – проектів. Як зазначає завідувач Сарненського навчального відділення РЦПТО ДСЗ Іван Гаврилюк, бізнес – план були складені слухачами чітко у відповідності до вимог навчального центру. Відмінну підготовку продемонстрували, зокрема, Сергій Зінчук, Марія Сазонова, Віктор Троць, Петро Соловей, котрі висвітлили діяльність у сфері бухгалтерського обліку і аудиту та консультування з питань оподаткування. Неля Ткачук працювала над темою промислового вирощування та реалізації малини, Сергій Боць обрав тему надання послуг у сфері права, Віктор Глущенко дослідив процедуру відкриття інтернет - магазину, Вадим Полонцев дбатиме про ремонт легкових машин, а Сергій Ковальчук детально проаналізував актуальний нині процес виготовлення пелетів.

Приємно, що отримані у РЦПТО ДСЗ знання допоможуть майбутнім підприємцям сформувати власний шлях до успіху, закласти міцний фундамент майбутньої справи.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6509146
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1079
3274
1079
6487465
16386
94288
6509146

Ваш IP: 3.15.229.113
На сервері час : 2024-05-06 16:07:55
return_links(3); ?>