У Корці на День міста давали майстер – класи з робітничих професій просто неба

 Image 7У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є добра традиція - проводити майстер – класи у різних куточках області. Так, 28 серпня на запрошення місцевої влади та Корецького районного центру зайнятості під час відзначення Дня міста навчальний заклад провів майстер – класи для гостей старовинного Корця.

Слухачі та майстри виробничого навчання демонстрували роботу за професіями «Перукар», «Візажист» та «Манікюрник» . Усі охочі могли стати клієнтами імпровізованого салону краси.

Профорієнтаційна палатка навчального закладу переповнилася відвідувачами. Сучасними робітничими професіями цікавилися як молоді, так і люди старшого віку. Для багатьох важливою стала інформація, що навчання в РЦПТО ДСЗ для зареєстрованих безробітних відбувається за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття та не передбачає вступних іспитів.

Для слухачів Центру, що прийняли участь у майстер-класах, це був своєрідний іспит. Майбутні перукарі мали унікальну нагоду в непростих «польових» умовах проявити власні здібності. І варто зазначити, що виконані ними стрижки та зачіски, оригінально заплетені коси подобалися усім без винятку.

Біля столика манікюрниць утворилася черга. Зробити гігієнічний або ж святковий манікюр, підібрати цікавий дизайн для нігтів прагнули місцеві модниці. Манікюрники –початківці вправно і професійно обслуговували своїх клієнтів.

Просто неба працювали і візажисти. Оригінальні візерунки на обличчі - такі популярні на масових заходах - стали символами яскравого шоу і підтвердженням творчої вдачі. Той, хто терпеливо всидів біля майстра, - отримав унікальне доповнення до святкового настрою.

Додамо, що попри непрості погодні умови, що панували того дня у Корці, слухачі РЦПТО ДСЗ таки впоралися із завданням. Вирішальними стали професійна відповідальність та злагоджена командна робота. Наперекір сильному вітру ні учасники свята, ані його гості не покинули центральний майдан міста.

Анна Зотік, майстер виробничого навчання: «Кваліфікований майстер вміє працювати у будь-яких умовах. Наші слухачі вчаться будувати стосунки із клієнтами, надавати послуги якісно і оперативно, адже це створює їм професійний імідж і впливатиме на ефективність роботи. Виїзні майстер-класи допомагають мобілізуватися, краще зрозуміти себе і обрану професію».

Окрім популяризації різних напрямків індустрії краси, на святі виробами слухачів були представлені і інші галузі. Працював консультативний пункт, до послуг відвідувачів – інформаційні стенди та яскрава тематична поліграфія. Старший майстер виробничого навчання Віктор Красовський ділиться: «Щоразу на подібних заходах очікуємо своїх відвідувачів. Наші слухачі з великою відповідальністю і справжнім професійним азартом беруть участь у подібних заходах. А майстер-класи – важливий етап вдосконалення».

Зауважимо, Рівненський ЦПТО ДСЗ сьогодні пропонує 56 робітничих професій, і кожна з них перспективна і затребувана. У навчальному закладі створена потужна матеріально-технічна база, працюють досвідчені викладачі і майстри виробничого навчання. Слухачі залюбки переймають кращий досвід, опановують секрети професійного успіху, вчаться працювати в команді, здобувають важливі комунікаційні навички.

Для безробітних громадян навчання в РЦПТО ДСЗ – це квиток у нове успішне «завтра», адже особливістю навчального закладу є його постійна тісна співпраця із роботодавцями, що дає можливість по закінченні навчання отримати запрошення на роботу.

Image 01

Image 1 Image 2

Image 3jpg

Image 4

Image 6

Image 9 Image 10

Image 11 Image 12

Image 14 Image 15

Image 17jpg Image 18

Image 19 Image 20

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6551552
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2892
5057
18631
6508066
58792
94288
6551552

Ваш IP: 52.15.57.52
На сервері час : 2024-05-19 11:37:52
return_links(3); ?>