Вчорашні безробітні навчилися створювати не лише сайти, - відтепер вони можуть моделювати і власне майбутнє

 DSCF0147Цікавим та захоплюючим є навчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за напрямом «Основи комп’ютерної графіки та web-дизайну». Про це говорили самі слухачі під час підсумкового заняття, про це красномовно свідчили і їхні підсумкові роботи. Приємно вразила «палітра» тем, що їх обрали дизайнери для своїх сайтів: від сучасного салону-перукарні, ательє вишуканого одягу, ексклюзивного меблевого салону до стильної фотостудії, галереї ексклюзивних виробів і масажного кабінету.

DSCF0137Марина Пацик із Здолбунова має вищу освіту та досвід роботи у міжнародних компаніях. Вирішила суттєво змінити рід діяльності, тому й звернулася до центру зайнятості. Навчання в РЦПТО ДСЗ захопило та надихнуло до створення сайту власних виробів:

- Люблю створювати одяг – модний, сучасний. Сподіваюся, з допомогою сайту просуватиму свої послуги, віднайти однодумців і партнерів.

Слухачка виконала доволі кропітку роботу: самостійно створила логотип, підготувала інформацію, розмістила перші відгуки та фото.

Викладач і куратор групи Ігор Яроцький ретельно аналізував відповіді слухачів, цікавився графічною складовою, чистотою і правильністю написання розміток сторінок сайтів.

Викладач Віктор Римар зауважив, що дизайнери у роботі використовують як блочний, так і табличний шаблони. В обох випадках робота передбачає високий рівень знань і навичок. Таблична форма є простішою та зручнішою у використанні, а блочна є складнішою, але має більше різноманітних можливостей.

DSCF0124Присутніх на підсумковому занятті викладачів Андрія Литвина та Ларису Середюк приємно вразили ініціативність та сміливі дизайнерські рішення слухачів. За відносно короткий термін майбутні веб-дизайнери опанували насичений теоретичний матеріал і навіть спромоглися виконати реальні замовлення. Так, Анна Федина
разом із Оль
DSCF0119гою Крутій прцювали над створенням сайту для продажу ексклюзивних меблів та предметів інтер’єру, а Антоніна Колодюк створила сайт-презентацію для одного з фотографів.

Стриманим, у європейському стилі дизайном свого сайту порадувала присутніх і Мирослава Рахманська. Слухачка ділиться:

DSCF0139- Люблю шити, в’язати. Дуже вдячна викладачам за підтримку. Вірю, що мій сайт стане початком реального проекту, який принесе успіх у роботі. І хоча навчання давалося нелегко, - отримала велику емоційну насолоду.

Викладач Наталія Гнедко допомагала слухачам створювати графічні зображення, обробляти фотографії:

- Маю надію, що слухачі професійно займатимуться веб - дизайном. Практично всі вони продемонстрували високий рівень знань, творчий підхід до роботи, бажання вдосконалюватися та вчитися. Професія веб-дизайнера перспективна і затребувана, а оплата праці залежатиме від рівня складності роботи та досвіду. Порадували своїми роботами слухачі, котрі працюють над подальшим вдосконаленням сайтів: доступністю для іншомовних користувачів, збільшенням операцій, більшим наповненням фото та відеоматеріалами.

DSCF0127Оксана Махначук, рівнянка, художник за освітою:

- Ще до РЦПТО ДСЗ я цікавилася вимогами до роботи дизайнера і зрозуміла, що навчання необхідне. Дуже рада, що у навчальному закладі працюють професійні викладачі. На підсумкове заняття я підготувала сайт-візитівку сучасної перукарні, але в проекті – створення сайту психологічного спрямування.

DSCF0150Заступник директора Оксана Зигалова щиро побажала випускникам віднайти своє місце у житті, не зупинятися на досягнутому і вдосконалюватися у вибраній справі. Вона вручила слухачам посвідчення про професійне навчання.

DSCF0117

DSCF0118 DSCF0122

DSCF0123 DSCF0130

DSCF0135 DSCF0140

DSCF0155 DSCF0151

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6548062
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
4459
2007
15141
6508066
55302
94288
6548062

Ваш IP: 3.129.11.20
На сервері час : 2024-05-18 22:01:29
return_links(3); ?>