Продавці отримали кваліфікацію після навчання за індивідуальною формою

 IMG 60586 вересня закінчилось навчання слухачів Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Безробітні трьох районів області вподобали професією «Продавець продовольчих товарів» і пройшли курс навчання за індивідуальною формою.

На базі Гощанського навчального відділення РЦПТО ДСЗ майбутні продавці навчилися правильно організовувати своє робоче місце, проводити операції з готівковими і безготівковими коштами, вести облік товарів, вивчили якість, умови зберігання та асортимент продовольчих товарів, опанували роботу на сучасному касовому апараті «MINI-500M» та багато іншого.

Важливим у роботі продавця є і його комунікаційні якості, адже від оперативності та привітності в обслуговуванні напряму залежить ефективність роботи.

Завідувач Гощанського навчального відділення Микола Корчевний задоволений навчанням слухачів:

  • Адаптуватися до роботи в магазинах слухачам допомогла виробнича практика, яку вони проходили безпосередньо на своїх майбутніх робочих місцях.

Наталія Опанащук, направлена Острозьким МРЦЗ, відточувала професійні навички у відділах магазину «Смак» (ФОП Дицяк Н.О.). Слухачка буде працевлаштована у цього ж підприємця.

Людмила Маркевич і Ольга Чижук із Корецького району проходили практику в магазині продовольчих товарів ФОП Ільчук Л.Ю. Обидві слухачки працюватимуть у цьому ж магазині.

Навчання за індивідуальною формою приваблює як роботодавців, так і майбутніх робітників, адже в РЦПТО ДСЗ у стислі терміни можна опанувати теоретичний курс, здобути знання роботи на сучасному торговельному обладнанні та отримати максимальну консультацію досвідчених викладачів.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6549134
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
474
5057
16213
6508066
56374
94288
6549134

Ваш IP: 18.222.104.196
На сервері час : 2024-05-19 01:41:35
return_links(3); ?>