Здорова молодь – успішне працевлаштування!

 Семінар здоров яУ Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості тематичний семінар «Здоровий спосіб життя - вибір сучасної молоді» зібрав чимало слухачів. Вихователь РЦПТО ДСЗ Ірина Гарнага організувала його таким чином, що всі присутні активно долучилися до обговорення. У актовій залі гуртожитку РЦПТО ДСЗ емоційно говорили про паління, вживання алкоголю та наркотичні засоби. Слухачам було також запропоновано мотивуючі тренінгові вправи. Цікаві документальні відеоматеріали про шкідливі звички присутні коментували особливо емоційно.

Організатор заходу пояснювала, як різноманітні речовини навіть у найменшій кількості руйнують психічне та фізичне здоров’я людини. Поступово, крок за кроком, присутні дійшли до одноголосного вибору – здоровий спосіб життя. Остаточно на таку позицію вплинув фільм про шкідливі звички.

Не обминули на семінарі й тему електронних цигарок. Сперечалися: що це - данина моді чи справді дієвий засіб позбутися тютюнової залежності? Врешті слухачі дійшли думки: така цигарка є шкідливою.

Теми, що хвилюють слухачів, завжди «беруться на озброєння» вихователем РЦПТО ДСЗ та виносяться на загал. Безперечно, професійні знання дають позитивний результат лише за умови гармонійного розвитку особистості, а справжнього успіху досягають люди із сильним вольовим характером. І шкідливим звичкам тут не місце!

Загалом, із слухачами РЦПТО ДСЗ працюють комендант гуртожитку Антон Аніскін, вихователь Ірина Гарнага та психолог Оксана Кондратюк- Якимець. Змістовно та цікаво разом із ними проводять слухачі свій позаурочний час. Теми індивідуальних та групових психолого - виховних заходів завжди різноманітні. Із останніх, зокрема, - виховання свідомого ставлення до праці, формування правової культури, формування у слухачів мовної культури, профілактика алкоголізму, наркоманії та СНІДу, соціально-психологічна допомога, виховання фізичної культури та інші.

IНД

IНД 2

iнд конс3

футбол1

шахи

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6547678
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
4075
2007
14757
6508066
54918
94288
6547678

Ваш IP: 3.144.69.178
На сервері час : 2024-05-18 17:06:10
return_links(3); ?>