У Млинові у крісло перукаря-початківця сів журналіст …

 Млинів 2Група слухачів із числа зареєстрованих безробітних, яка у Млинівському навчальному відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості навчалась всього 5 місяців, успішно підтвердила кваліфікацію і продемонструвала готовність до самостійної роботи.

Дівчата, направлені  Дубенським МРЦЗ, Радивилівським та Млинівським РЦЗ, а також – Хмельницькою службою зайнятості, зізнаються, що не сподівалися на такі відмінні умови навчання та цікаву, насичену і змістовну навчальну програму. Завдяки чудовому прикладу професійності майстра виробничого навчання Вікторії Рибальченко, майбутні перукарі  по-справжньому зрозуміли і полюбили професію, що обрали.

За досить стислий період навчання слухачам вдалося опанувати різноманітні форми стрижок, вивчити та відпрацювати прості та складні техніки фарбування, а також  навчитися укладати волосся як для щоденних, так і для святкових зачісок.

Млинів 1Державна кваліфікаційна атестація показала успішну теоретичну та практичну підготовку майбутніх майстрів. Члени кваліфікаційної комісії особливо оцінили роботу, в якій  попередньо виконували стрижку, а згодом - гарячу завивку волосся.

«Увесь процес виконання зачіски слухачі детально описували у своїх кваліфікаційних роботах, наголошує Вікторія Рибальченко. – Це дозволяє ДКК оцінювати роботу не лише загалом, але й у деталях. А для самих перукарів  опис власної роботи – своєрідна шпаргалка на майбутнє, коли приймати професійні рішення вже доведеться самостійно».

В усіх своїх роботах слухачі вкладали волосся моделей за допомогою електрощипців різних форм та діаметрів. Таким чином вони продемонстрували вміння виконувати оригінпльне «гаряче» завивання.

Підготовлене святкове дефіле з чудовим музичним супроводом спостерігали члени кваліфікаційної комісії: голова – Ірина Слатвінська та перукарі із міст Млинова та Дубно.

Завідувач Млинівського навчального відділення Анатолій Смалько запросив на іспит журналіста місцевої районної газети  Жогла Олександра Івановича. Той із захопленням спостерігав за дійством, а наприкінці і сам сів у крісло однієї із випускниць - Наталії Коткудак. Майстер – початківець впевнено виконала йому стрижку та прокоментувала свої поетапні дії. Клієнт залишився задоволений!

ДКА перукарів пройшла успішно, і щасливі слухачі щиро дякували усім присутнім, моделям та своїм викладачам. У добру путь!

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6495160
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
66
2334
7694
6466835
2400
94288
6495160

Ваш IP: 3.145.93.221
На сервері час : 2024-05-02 01:17:44
return_links(3); ?>