Безробітні вчаться долати стрес і невпевненість

 Вызаж 7Серед заходів, що проводяться для слухачів Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, - цікаві, яскраві, пізнавальні та корисні тренінги.

Викладач психології, вихователь, тренер навчальних, особистісно – орієнтованих, тематичних тренінгів, арт – психолог Ірина Гарнага днями запропонувала слухачам РЦПТО ДСЗ – майбутнім офіціантам, барменам, кухарям, перукарям, манікюрникам, візажистам, робітникам фермерського господарства, слюсарям із ремонту автомобілів та водіям зануритись у безмежний світ психології.

У приміщенні гуртожитку навчального закладу, що у Рівному на вулиці І.Підкови 17а, відбувся тематичний цикл навчально - психологічних тренінгів на тему «Методи самореалізації та подолання негативу шляхом арт-терапії». Тема особливо нагальна для усіх безробітних, тому допомогти віднайти себе, свій шлях та місце у непростому життєвому просторі – одне із завдань служби зайнятості.

Ірина Гарнага за допомогою казко- , музико- та арт - терапії допомагала слухачам долати негативні емоції, стреси та переживання. У залі звучала приємна мелодія, і це сприяло розслабленню та візуалізації бажань присутніх. А вже пізніше вони вчилися відтворювати свої прагнення і думки у так званих власних картах бажань. Сучасні методи психологічного розвантаження дозволили слухачам поринути у захоплюючу подорож, яка відбулася у два етапи - навчальний роз’яснювальний теоретичний та корекційний практичний. Вже через декілька годин учасники зарядилися позитивними емоціями: гарні малюнки, насичені аплікації.., адже навчилися переносити свої емоції у «арт – терапевтичні» вироби.

Слухачка Анастасія Бакунець – учасниця АТО, яка обрала навчання в РЦПТО ДСЗ за професією «Офіціант», після тренінгу поділилася:

  • Тренінг мені сподобався тому, що саме на ньому вдалося віднайти власний метод подолання стресу, адже це непросто після перебування на Сході.

Кожен із учасників тренінгу отримав свій унікальний рецепт впевненості, проте лише щоденна робота над собою дозволить максимально адаптуватися у соціумі. І на цьому шляху надійними та щирими помічниками завжди стануть кваліфіковані тренери і психологи навчального закладу.

ВIзаж 8

Вiзаж 9

kartinka 2 1

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6507266
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2473
2945
19800
6466835
14506
94288
6507266

Ваш IP: 18.118.200.197
На сервері час : 2024-05-05 14:14:47
return_links(3); ?>