Фітнес-хліб та маркетингові послуги – бізнес-ідеї, які обрали підприємці-початківці

Підприємці 23 лист 2017У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості завершила навчання група слухачів, які обрали напрям підвищення кваліфікації «Підприємець-початківець». Безробітні, направлені на навчання Рівненським та Кузнецовським міськими, і Березнівським районним центрами зайнятості, планують започаткувати власну справу.

Серед майбутніх підприємців - люди з вищою та професійно-технічною освітою. Усі вже мали попередній професійний і життєвий досвід, проте саме у підприємницькій діяльності побачили своє майбутнє.

Варто зазначити, що слухачі з Березнівщини скористалися можливістю опановувати навчальну програму дистанційно, використовуючи при цьому базу свого районного центру зайнятості.

На думку методиста Раїси Ліхачової, дуже цікавими є бізнес-ідеї, які втілюватимуть у життя випускники РЦПТО ДСЗ:

  • Слухачі презентували виробництво та продаж фітнес-хліба, створення туристичної агенції у Рівному, надання послуг, пов’язаних з лісівництвом, відкриття студії краси, надання консультаційно-маркетингових послуг закладам охорони здоров’я, надання консалтингових послуг у сфері управління персоналом, роздрібна торгівля автомобільними аксесуарами через мережу Інтернет та інші.

Здобути знання, необхідні для успішного відкриття та ведення підприємницької діяльності, слухачам допомагали досвідчені викладачі навчального закладу Андрій та Оксана Подлевські - кандидати економічних наук, Алла Цепух і Тарас Тирак. Нерідко слухачі, зареєстровані у Viber, спілкувалися між собою та консультувалися з викладачами й поза межами занять.

Наполегливість та старанність слухачів РЦПТО ДСЗ дозволили їм відмінно захистити бізнес-плани, а чудова атмосфера у групі, взаємодопомога та спільний пошук вирішення завдань сприяли успіху кожного. Очевидно, що лише воля до навчання, прагнення до самореалізації, високі комунікаційні якості та робота у команді однодумців дозволяють добиватися вагомих реальних результатів.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6499573
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
874
3605
12107
6466835
6813
94288
6499573

Ваш IP: 18.117.196.217
На сервері час : 2024-05-03 11:55:31
return_links(3); ?>