«Негроні» та інші на майстер-класі від професіонала

 DSCF1094Бар – невід’ємна складова сучасних кафе та ресторанів, а відмінний бар - це обов’язково великий асортимент напоїв, вишукані коктейлі, бездоганна подача та неодмінно привітний і уважний бармен. Від комунікабельності та професійних якостей бармена залежатиме настрій відвідувачів, а отже і успіх закладу.

Незалежно від віку та досвіду роботи бармен має чітко дотримуватися калькуляції. Так вважає майстер своєї справи, бармен, що закоханий у професію, Микола Чмир. Напередодні він запрошував слухачів Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості до себе, у коктейль-бар «Мармелад». А тепер стримав обіцянку – завітав до навчального закладу із майстер-класом.

DSCF1098Відома та знана навчальна база РЦПТО ДСЗ із підготовки робітників готельно-ресторанної справи, що на вул. І.Підкови, 17а у Рівному, досить популярний навчальний майданчик для зустрічей із професійними майстрами. Для майбутніх барменів це цінний досвід, наука «з перших вуст», цікавий співрозмовник, позитивні емоції і унікальна нагода отримати якомога більше практичних порад.. РЦПТО ДСЗ завжди активно співпрацює із роботодавцями у напрямку закріплення професійних навичок своїх слухачів.

DSCF1092Досвідчений бармен Микола демонстрував, як змішувати інгредієнти, дотримувався рецептур та температурного режиму, готував вишукані класичні коктейлі. Серед них – визнані в усьому світі «Віскі Сауер» (з добавленням білка), «Манхеттен» (на основі житнього віскі), «Дайкірі» (у складі – ром), «Маргарита» (з добавленням текіли), «Негроні» (один із найгіркіших у світі на основі джину та червоного вермута та травяних компонентів) та інші.

DSCF1099

 

 

 

 

 

 

Слухачі із захопленням спостерігали за роботою бармена. А коли кожен із них спробував власноруч приготувати класичний напій, то емоції подвоїлися. Майстер виробничого навчання РЦПТО ДСЗ Анатолій Шолодько дуже радіє таким зустрічам, адже лише насичена теорія та виробниче навчання дозволять слухачам впевнено триматися за барною стійкою, випромінювати азарт та бездоганно виконувати свої професійні обов’язки. Цим якостям можна навчитися лише у реальних умовах, таких, які створені на базі навчального відділення, та поруч із професійними вчителями. Потужна навчальна база навчального закладу дозволяє не лише навчати барменів на високому професійному рівні, але й організовувати тренінги та майстер-класи за професією.

DSCF1101

Довідково

Навчання за професією «Бармен» у РЦПТО ДСЗ відбувається за адресою:

м. Рівне, вул. І.Підкови, 17а.

За необхідності слухачам надається сучасний гуртожиток готельного типу.

Тривалість навчання : 5,4 місяців.

Навчання здійснюється як у групі, так і індивідуально.

Додаткова інформація за тел. 0362 68 37 95

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6496061
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
967
2334
8595
6466835
3301
94288
6496061

Ваш IP: 18.224.33.107
На сервері час : 2024-05-02 08:36:05
return_links(3); ?>