У рік новий - із професійним успіхом!

 0 02 05 925d1501a5245734df1f2f62b70a42f0b040788ab6565cb7b22f6f95b402c4c0 fullСправжній передноворічний подарунок зробили собі кухарі-самоучки із Рокитнівщини. Своє вміння, досвід та знання вони успішно продемонстрували на оцінюванні неформального навчання, що його проводить Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчальний заклад надає унікальну нагоду всім бажаючим підтвердити свої кухарські вміння: до послуг претендентів - сучасна навчальна кухня із необхідним обладнанням та інвентарем. Напередодні претенденти подали заявки про бажання скласти іспит і підтвердити свій професійний рівень.

Оксана Царук, Ніна Кінчур та Галина Карповець працюють у дитячому дошкільному закладі смт Рокитне та мають хороший досвід приготування страв. Проте, аби отримати кваліфікаційний розряд, жінки мали показати знання теоретичного матеріалу і продемонструвати свою роботу перед комісією з підтвердження результатів неформального навчання кухарів.

Майя Сульжик, старший майстер виробничого навчання РЦПТО ДСЗ задоволена результатами оцінювання:

  • Усі претенденти продемонстрували високу дисципліну на робочому місці , акуратність у роботі, впевненість під час відповідей та професійність. Оскільки до цього вони не мали кваліфікаційного розряду, то першою сходинкою для усіх є 3-й кваліфікаційний розряд.

0 02 05 25bcf58e9d934cc294ae84543b7601c1e22cd858897f421fa58dfe6bbcc6a6d4 fullГолова комісія - досвідчений рівненський кухар, постійний партнер навчального закладу Аліса Хагенбрух (Кейтерингова компанія «Кульбаба») завжди строго та прискіпливо оцінює роботу кухарів, адже впевнена: на кухні не можна працювати абияк. Рокитнівські кухарі зуміли не лише переконати фахівця, але й подискутували про різні способи ліплення вареників.

Відповідно до білетів кухарі готували суп овочевий з бобовими, котлети рибні, пельмені, галушки, тефтелі, омлет, запечений з кашею та інше.

Страви були смачними, правильно приготовленими та презентованими, з чітким дотриманням кваліфікаційних вимог. Члени комісії одноголосно прийняли рішення присвоїти претендентам відповідний кваліфікаційний розряд.

Отож, свідоцтва про отримання робітничої кваліфікації за результатами неформального професійного навчання за професією «Кухар» 3 розряду стали справжніми бажаними подарунками «під ялинку» для талановитих рокитнівчан.

До слова, рік, що минає, став успішним для багатьох представників професії: 13 кухарів із різних регіонів стали кваліфікованими робітниками. Загалом, за увесь період оцінювання роботи кухарів у РЦПТО ДСЗ свідоцтва державного зразка отримали 25 осіб - представники Львівщини, Волині, Хмельниччини і Рівненщини.

0 02 05 9b18ce1dc6b4279eb9a5db81544a062aa3dec078a1ba2811395a18435fd689b8 full

0 02 05 3fa84457852a43ec6d5529cf109bf8651a650ab4e0ef8a8e6ba23325cddc515f full

0 02 05 eaf2b244db75249ac1e9f13a866a661fff9fdc159e86e6621c09b53321875c30 full

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6495433
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
339
2334
7967
6466835
2673
94288
6495433

Ваш IP: 18.190.156.80
На сервері час : 2024-05-02 04:38:36
return_links(3); ?>