Шановні колеги, дорогі друзі!

 giphyСердечно вітаємо вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Наша держава крок за кроком долає шлях суспільних перетворень, продовжує реалізовувати стратегію реформ із модернізації усіх сфер суспільного життя, у тому числі й професійної освіти.

Рік, що минає, для Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості був насиченим, емоційним, плідним на яскраві події і проекти. Кожен із вас докладав своїх зусиль для успішної спільної роботи, для ефективного навчання безробітних, надання освітніх послуг дорослому населенню.

Завдяки злагодженій роботі команди професіоналів наш навчальний заклад забезпечує якісний рівень підготовки робітників для різноманітних галузей, ефективно поповнює ринок праці кваліфікованими кадрами та сприяє успішному працевлаштуванню громадян. Важлива та відповідальна місія нашого колективу – давати людям шанс на нове життя, навчаючи їх новій справі.

Віримо, у новому 2018 році ми досягнемо нових висот, успішно впораємося із усіма завданнями, що їх ставитиме перед нами життя, і все задумане здійсниться!

Висловлюємо щиру подяку кожному працівникові, викладачеві, майстру виробничого навчання за сумлінну працю, активну громадянську позицію, за позитивний морально-психологічний клімат, адже саме завдяки цьому створюється унікальна атмосфера нашого навчального закладу.

Нехай Різдвяні та Новорічні свята принесуть усім нам мир, а добробут і злагода у родинах сприяють натхненню у праці!

Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, світлого щастя, щирої любові, безмежної радості і справжнього добра!

Адміністрація РЦПТО ДСЗ

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6495802
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
708
2334
8336
6466835
3042
94288
6495802

Ваш IP: 3.19.31.73
На сервері час : 2024-05-02 07:09:51
return_links(3); ?>