Web-дизайнери презентують нову реальність

 DSCF1218У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості навчання слухачів за напрямом «Практичний web-дизайн: проектування, створення та супроводження web-вузла» завжди відбувається із особливим натхненням та цікавими ідеями. Слухачі підвищують свою кваліфікацію - активно пізнають нову сферу роботи web-дизайнера та сміливо втілюють власні розробки. До їхніх послуг – сучасна комп’ютерна техніка, професійна література, досвідчені викладачі та відмінна творча атмосфера.

DSCF1220У навчальному закладі впродовж 3-х місяців дизайнерську та програмістську майстерність опановували та вдосконалювали безробітні, направлені Рівненським МЦЗ, Дубенським МРЦЗ, Кролевецьким РЦЗ (Сумська область), Кременецьким РЦЗ (Тернопільська область) та Лівобережним МРЦЗ (Вінницька область). Викладач Віктор Римар задоволений відношенням слухачів до навчання та переконаний у подальшій ефективній роботі кожного. На підсумковому занятті він із приємністю коментував цікаві моменти роботи web-дизайнерів.

DSCF1227Олексій Діхмич за професією – кухар сповідує правильний відпочинок, тому й обрав улюблену тему - презентував актуальний «апетитний» сайт alex-ustos.pp.ua шашликів, де можна віднайти рецепт на будь-який смак. До того ж, за період навчання слухач виконав ще дві роботи, і його портфоліо вже стало переконливою візиткою дизайнера.

DSCF1229Рівнянин Тихін Товкайло пропонує свої послуги web-дизайнера: він презентував портфоліо smilts.zzz.com.ua у вигляді Landing Page. Слухач поділився, що застосовував додатково фреймворки готових рішень популярних бібліотек та жартома додав: «Шаблону Wapik випала честь, і для роботи я обрав саме його».

DSCF1225Петро Плебанович із м. Дубно «частував» солодким борщем, презентуючи свій кулінарний сайт gygl.pp.ua. Сам слухач впевнений, що якість і ефективність сайту завжди залежить від командної роботи, тому професійність кожного учасника і є запорукою успіху.

DSCF1230Тетяна Павлусь із Рівного попрацювала над реальним замовленням: створила унікальний сайт longosik.pp.ua SARGO RIGO, що в перекладі означає «іволга», присвячений творчій активній молоді. Тут можна обрати навчання, тематичні заходи, запланувати зустріч або ж прийняти участь у форумі.

DSCF1232Ірина Скорченко із Вінничини підготувала приємний подарунок дитячому навчальному закладу, який відвідує її маленька племінниця: сайт «Журавлик» vita-lina.zzz.com.ua – візитна картка дитсадка. Тут можна переглянути матеріали про життя малюків, задати запитання фахівцям, ознайомитися із внутрішнім розпорядком, подати заяву для зарахування дитини та багато іншої цікавої і корисної інформації.

Талановиті слухачі розробили також сайти із продажу іграшок та аксесуарів citron.pp.ua , приготування страв із м’яса deruny.pp.ua, новинний сайт для кременчан та гостей краю realno.pp.ua, сайт-портфоліо фотографа max7.pp.ua, цікавий пізнавальний сайт про французький легіон foreign-legion.zzz.com.ua.

DSCF1223Присутня на занятті куратор групи Тетяна Галушук поділилася: «Група творча та активна. У дружному колективі народжувалися сміливі амбітні ідеї. Слухачі ділилися знаннями, новинками, допомагали один одному, виявили справжній командний дух, який згодом підтримає їх у реальній роботі».

Віктор Римар привітав присутніх із успішним завершенням навчання у РЦПТО ДСЗ, вдалою презентацією і захистом авторських розробок та під гучні оплески слухачів вручив випускникам посвідчення про професійне навчання. У добру путь!

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6498497
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3403
2334
11031
6466835
5737
94288
6498497

Ваш IP: 3.129.211.87
На сервері час : 2024-05-02 22:50:27
return_links(3); ?>