Кваліфіковані перукарі після навчання – нарозхват

 26551052 944744235683237 1552393381 nЛегка недбалість у локонах та бездоганна «чистота» укладок. Саме такі модні тенденції пропонують сьогодні стилісти та саме такими ознаками вирізнялися роботи випускників Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Перукар (перукар-модельєр) на державній кваліфікаційній атестації. Успіхами пишаються наставники перукарів-початківців, про них говорили і запрошені роботодавці.

Майстер виробничого навчання Анна Зотік має великий досвід підготовки кваліфікованих перукарів, проте щоразу із кожною наступною групою слухачів наче вперше проходить увесь непростий і надзвичайно цікавий та захоплюючий шлях народження справжніх майстрів.

26241435 944744229016571 1001121517 nШкола професіонала передбачає відповідальне ставлення до навчального процесу, максимальну увагу та бездоганне дотримання вимог на робочому місці. А ще – талант і велику любов до професії. Саме творчі та ініціативні добиваються реальних результатів, проявляють себе під час виробничої практики та претендують на кращі робочі місця в престижних салонах.

Матеріально-технічна база РЦПТО ДСЗ для підготовки перукарів – це сучасний навчальний Салон краси, де слухачі відпрацьовують знання та навички. Навчальний салон повністю забезпечений обладнанням, матеріалами, інструментами та усіма засобами для високоякісної підготовки майбутніх майстрів.

На іспит до слухачів, як правило, завжди приходять роботодавці, які саме під час презентації перукарських робіт і виявляють своїх майбутніх працівників. За новими кадрами на ДКА цього разу завітали представники рівненських закладів – салону-перукарні «Красуня» , Салону краси «Крем», «Експрес-перукарні» та «Майстерні краси». Вони з насолодою спостерігали за яскравим дефіле та не приховували вражень. За словами досвідчених фахівців, моделі були надзвичайно гарними, а зачіски – вдалими та довершеними. Серед найяскравіших називали роботи Насті Сахневич, Галини Козак, Насті Беркути, Юлії Дзюбак, Богдани Лакизюк.

DSCF1342Тетяна Штіна (салон «Крем») поділилася:

  • Свою майбутню колегу ми обрали ще під час виробничої практики. Це Олена Новак. Її робота відрізняється «чистотою», цікавим винним відтінком волосся, досягнутим завдяки техніці «балаяж», вдалим використанням аксесуарів та довершеністю образу.

DSCF1276

Представники роботодавця Ольга Погуляєва та Тетяна Баскова (перукарня «Красуня») поділилися, що отримали справжню насолоду від показу та залюбки запропонували працевлаштування найуспішнішим випускникам РЦПТО ДСЗ.

DSCF1237Тим часом, шоу тривало, і на подіум виходили майстри-початківці із своїми моделями. Богдана Лакизюк із м. Кузнецовськ представила зачіску у східному стилі, в якій підкреслила розкішність волосся.

DSCF1349 DSCF1281

DSCF1242На довгому волоссі – чудова можливість виконання найрізноманітніших вечірніх і святкових зачісок. Саме у цьому стилі працювала Юлія Дзюбак, яка виконала фарбування та представила зачіску з елементами плетіння.

DSCF1246Рівнянка Наталія Мислівська презентувала акуратну та вишукану роботу – укладку підготовленого фарбованого чистими пігментами волосся. Моделлю перукар взяла свою доньку. Юна Аня красива та щаслива біля талановитої мами, котру вже запросили на роботу у навчальну студію-перукарню «Імідж», де вона проходила виробничу практику. Зауважимо, що Наталія надзвичайно перспективний колорист.

DSCF1252Катерина Денисюк із смт Рокитне підкреслила живе нефарбоване волосся - блонд, уклавши його у вечірньому гламурному стилі та прикрасивши ніжними квітами. Сестра майстрині не натішиться своїм новим образом.

 DSCF1257Зробила чудовий подарунок доньці і гощанка Оксана Логащук. Модель з’явилася у вечірній сукні, а грайливі розкішні локони вдало були закріплені святковим суцвіттям.

DSCF1260Вікторія Москалець із містечка Олевськ, що на Житомирщині, занурила подружку в романтичну атмосферу, яку так сьогодні полюбляють знаменитості, - «неслухняні» живі пасма перукар довершено уклала та підкреслила вплетеними квітами.

DSCF1262Настя Сахневич із Рокитнівщини зібрала сестрине волосся у густий пучок, прикрасивши зачіску світлими буклями і короною.

DSCF1265Ірина Євчук із смт Гоща здивувала присутніх святковим образом таємничого павучка. Її модель мала казковий вигляд: карнавальний костюм, прикраси ручної роботи і, звичайно, унікальна фантазійна зачіска – поєднання вільних локонів, плетіння та зібраного у пучок волосся.

DSCF1266В очікуванні весни слухачка із Здолбунівщини Світлана Котюк. Її модель продемонструвала чудові «теплі» і блискучі завитки, прикрашені весняною композицією. Юна модель Аня не вперше виходить на подіум РЦПТО ДСЗ: у 9 років вона вже допомагала на ДКА майбутньому перукареві - своїй тітці.

DSCF1267Слухачка із м. Новий Розділ, що на Львівщині, Галина Козак одна з найкращих і найперспективніших випускників. Її розкішна блондинка «in red» продемонструвала новорічну зачіску «Мушля» з ажурними вишуканими хвилями. Золотаві аксесуари вдало підкреслили бездоганний образ.

DSCF1278Анастасія Беркута із Хмельниччини за період навчання отримала чималий досвід роботи. Слухачка активно брала участь у майстер-класах, була незмінною учасницею різноманітних перукарських заходів, зокрема, приймала участь у регіональному конкурсі «Бурштинові зорі».

26241178 944744255683235 103673978 nРадіє за талановиту ученицю майстер виробничого навчання Анна Зотік:

  • Настя – відповідальна і творча натура. В професії перукаря важливо дотримуватися чітких правил і вимог, проте імпровізація та постійний пошук нових форм – безперечний успіх кожного майстра. Я щиро дякую Насті за вибір і великий інтерес до професії, відмінне навчання та людські якості. На ДКА вона презентувала романтичну зачіску із виконанням середнього пучка, яка яскраво вирізнялася легкістю переплетених локонів, повітряністю, текстурним рішенням. Зачіска навмисно злегка недбала, дещо розсипана… Однак, такі вибиті пасма, вдавана простота вимагають неабиякої майстерності, терпіння і художнього смаку. Саме працелюбність та наполегливість дозволяють отримати подібний результат.

DSCF1240Не менш відомий у колах рівненських хлопчаків-модників і Назар Конончук із Хмельниччини. На ДКА він привів свого братика. Із звичайнісінького підлітка той перетворився на стильного красеня: коротка стрижка «андеркат» вдало підкреслена підкрученим волоссям. Назар надзвичайно закоханий у професію, він стверджує, що жодна стрижка у його клієнтів не повторюється, адже у кожного свій тип волосся, характер та зовнішність. Справжній перукар усе враховує у роботі. А ще, за словами майстра виробничого навчання, Назар майстерно виконує корекцію бороди та вусів.

DSCF1296

DSCF1286До слова, у показі Назар об’єднався із Олександрою Пилипакою із смт Березне, яка підготувала карнавальний образ шапкаря. На волоссі моделі слухачка виконала блокаду, закріпивши валик, та завершила роботу зробленим власноруч розкішним капелюхом. До слова, вона вдало приховала валик закрученими локонами. Веселий настрієвий тандем потішив присутніх та додав святкового настрою.

DSCF1317Несподіванкою на ДКА став візит не однієї моделі, а усього острозького сімейства Алексюків. Перукар-початківець Оксана Алексюк прийшла на ДКА із сином та чоловіком. Святкові стрижки та новорічна укладка стали справжнім родинним дефіле, до якого приєдналася і «Таємнича маска» від Тетяни Довжик.

DSCF1304Незабутнє свято влаштувала талановита та смілива Оксана Ярмоленко. Її «Світлячок» став яскравим завершенням унікального показу. Професійно були виконані рівномірна стрижка, завивання волосся на двостержневу плойку, збивання локонів без застосування гребінця для підкреслення форми. Слухачка доповнила казковий образ ліхтариками у зачісці та вишуканим костюмом, оздобленим Хенд мейд вишивкою Модель Оксани буквально зірвала шквал оплесків. Сучасна рівненська перукарня «Колор – бар», де слухачка проходила виробничу практику, вже стала новим місцем її роботи.

DSCF1298 DSCF1300

Варто зазначити, що мейкап усім моделям виконували слухачі РЦПТО ДСЗ групи «Візажист» під керівництвом викладача Тетяни Сондак та майстра Катерини Сисюк.

Після завершення ДКА в урочистій піднесеній атмосфері випускників привітала заступник директора Руслана Бодренко. Вона щиро зізналася, щоразу, коли ті демонструють на ДКА своє вміння, отримує сильне емоційне піднесення, адже висококваліфіковані майстри із натхненням і в задоволення дарують чудовий настрій і створюють позитивну атмосферу. Вона подякувала слухачам за сумлінне навчання, побажала неодмінного професійного росту, вдячних клієнтів та вручила свідоцтва державного зразка:

  • Пишаємося нашою перукарською школою. Як свідчить практика, випускники навчального закладу – бажані у престижних салонах та відомих перукарнях. Завдячуємо викладачам та наставникам слухачів, а також роботодавцям, які активно співпрацюють із РЦПТО ДСЗ та надають можливість проходження виробничої практики, відточення вмінь та навичок на реальних робочих місцях. Щиро віримо у подальшу ефективну взаємодію на ринку праці та запрошуємо на навчання усіх, хто обирає професіоналізм.

DSCF1337

DSCF1325

26553172 944743305683330 405275629 n 26551662 944744269016567 1065774763 n

26609769 944744295683231 239914622 o

DSCF1339

Довідково

Професія – перукар (перукар-модельєр)

Місце навчання – м. Рівне, навчальне відділення РЦПТО ДСЗ на вул. І.Підкови, 17а.

Забезпечуємо комфортабельним гуртожитком.

Термін навчання – 8 місяців.

Телефони для довідок:

(0362) 68 37 95 (адміністрація), (0362) 68 33 49(Зотік Анна Вікторівна – майстер виробничого навчання).

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6498190
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3096
2334
10724
6466835
5430
94288
6498190

Ваш IP: 3.140.186.201
На сервері час : 2024-05-02 21:18:31
return_links(3); ?>