Касир у торговельному закладі має бути обов’язково кваліфікованим

 DSCN2518Лише освічений кваліфікований робітник здатен забезпечити усі вимоги та гарантувати бездоганне виконання своїх професійних обовязків. Саме із високими знаннями та відмінними практичними навичками завершили навчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітні Здолбунівщини, Рокитнівщини, Гощанщини, м. Рівне та Рівненського району. Цьому підтвердження – результати державної кваліфікаційної атестації, яка днями відбулася на навчальній базі у Рівному.

DSCN2515Валентина Зубік, викладач предмету «Основи товарознавства продовольчих та непродовольчих товарів», член атестаційної комісії, погоджується:

 

  • Незмінною комунікаційною якістю касирів була й залишається привітність та доброзичливість. Проте лише цих якостей буде замало для оперативного виконання різноманітних операцій та завдань, що супроводжують роботу в сучасних торговельних закладах. І незмінно важливими і обовязковими завжди будуть професійні знання.

В РЦПТО ДСЗ досвідчені викладачі та майстер виробничого навчання допомагають слухачам опанувати роботу на сучасному торговельному обладнанні, в т.ч. із сучасними касовими апаратами. До послуг слухачів – навчальний міні-маркет, де зосереджено більше 20-ти касових апаратів Mini500.02.ME та Т400. Майбутні касири відпрацьовують навички у навчальному магазині-майстерні непродовольчих товарів. Навчальна база включає також сучасну компютеризовану касову систему із РРО «Датекс».

Майстер виробничого навчання Ольга Захарук задоволена успішністю слухачів:

Група відповідальна та ініціативна. Слухачі чітко усвідомлюють свою мету та впевнено крок за кроком досягапють поставлених задач. Скред найсумлінніших – староста групи Ірина Грицюк. Вона максимально наполегливо вивчала свою майбутню роботу під час виробничого навчання. У Шпанівському споживчому товаристві, де слухачка проходила практику, їй вже запропонували робоче місце.

Ірина Кухарук, викладач предмету «Техніка та механізація торговельних розрахунків», член атестаційної комісії:

  На своєму робочому місці касир повинен бездоганно проводити операції з розрахунків, сприяти максимальній зручності біля каси, контролювати грошові потоки, слідкувати за справністю касового обладнання, відмінно знати всі оперативні процеси, забезпечувати високий рівень та безперебійність обслуговування на касі.

Приємно, що роботодавці високо цінують кваліфікованих робітників. У форматі активної співпраці із навчальним закладом вони запрошують майбутніх касирів на виробничу практику і покладають великі надії на майбутніх потенційних робітників свого підприємства. Так, зразкову поведінку та хорошу підготовку продемонстрували Анастасія Дьякова та Олена Ахнюк, тому у рівненському магазині «Манго» вони отримали нові робочі місця.

Голова державної кваліфікаційної комісії Іннеса Домарацька – керуюча супермаркетом «Вопак» відзначила відмінну підготовку випускників РЦПТО ДСЗ. На її думку, такі касири впливатимуть на позитивну атмосферу у магазинах, сприятимуть приємним враженням покупців та стануть гордістю будь-якого торговельного закладу.

 DSCN2532
Присутня на державній кваліфікаційній атестації заступник директора Руслана Бодренко відверто зізналася, що повертається у магазини не лише через асортимент товару, але й завдяки кваліфікованому обслуговуванню на касах. Приємно, коли покупця поважають та виконують свої професійні обовязки бездоганно. Вона подякувала випускникам за обрану професію, відповідальне ставлення до навчання і вручила свідоцтва державного зразка.

Лише професіонали можуть показувати хороші результати, а отже претендувати на карєрний зріст і підвищення в оплаті праці. Кваліфікованим касирам торговельного залу – обовязково успіхів і вдячних клієнтів!

DSCN2508

DSCN2509

DSCN2516

DSCN2517

DSCN2533

DSCN2531

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6499106
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
407
3605
11640
6466835
6346
94288
6499106

Ваш IP: 3.139.62.103
На сервері час : 2024-05-03 03:54:14
return_links(3); ?>