Роботодавці пропонують роботу бухгалтерам ще під час їх навчання

 DSCF6593У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості одним із популярних серед слухачів напрямом є «Комп’ютеризований бухгалтерський облік», оскільки підприємства все частіше потребують ефективного підвищення рівня знань бухгалтерів. Сучасні програми бухгалтерського обліку стали доступними та адаптованими до навчальної програми у РЦПТО ДСЗ: спеціалізовані комп’ютерні класи та сучасна автоматизована програма дозволяють слухачам протягом курсу відпрацьовувати вміння та навички у середовищі віртуального підприємства з поглибленим вивченням бухгалтерського обліку.

13 безробітних за направленням Сарненського, Костопільського районних центрів зайнятості, а також Рівненського міського та Дубенського міськрайонного центрів зайнятості навчалися у відділенні РЦПТО ДСЗ

міста Рівне, що на вул. Пирогова,8. Усі вони успішно засвоїли навчальну програму. Впродовж двох місяців слухачі підвищували кваліфікацію, працюючи у різноманітних бухгалтерських програмах.

За словами викладача Лариси Середюк, під час навчання надходили пропозиції від роботодавців щодо працевлаштування бухгалтерів, тому частина слухачів знайшла роботу вже до закінчення курсів. Серед найактивніших - Наталія Ковальчук, Оксана Колос та Тарас Токарець із Рівного, Світлана Братащук із м.Дубно.

Фахівці з бухгалтерського обліку прагнули вдосконалити свій професійний рівень, а здобувши нові знання, можуть розраховувати на успішне працевлаштування.

На підсумковому занятті слухачі представили свої презентації, зокрема, у банківській справі, оптовій торгівлі та закупівлі товарів. Присутній на занятті старший майстер виробничого навчання Віктор Красовський зауважує: «Сьогодні для успішного ведення бухгалтерського обліку фахівцям необхідні високі знання копм’ютера. Слухачі, котрі добре володіють знаннями ПК, швидше і успішніше адаптуються до нових вимог професії».

За результатами підсумкового заняття Лариса Середюк вручила слухачам посвідчення про професійне навчання та побажала успішного застосування знань на практиці.

 Посилання на презентацію

Посилання на презентацію

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6508290
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
223
3274
223
6487465
15530
94288
6508290

Ваш IP: 18.226.169.94
На сервері час : 2024-05-06 03:20:47
return_links(3); ?>