Творчий потенціал – запорука ефективної роботи: зі слухачами говорили про вивільнення творчої енергії

krУ Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості досвідчений вихователь, викладач психології Ірина Гарнага дбає про психоемоційний стан слухачів, допомагає їм впоратися із невпевненістю, нерішучістю, віднайти в собі потенціал натхнення і творчості. У кожній професії, впевнена Ірина Василівна, є місце для професійного пошуку, експериментів, творчого підходу та втілення нових ідей. Варто лише повірити у себе і власні сили.

У дорослому житті люди стримують свою творчу уяву, поступово у них зникає бажання експериментувати. Це зовсім не означає, що дорослим не вистачає здібностей, просто вони мало використовують свій творчий потенціал. Між тим, вчені доводять, що нетворчих людей не існує. Треба вчасно «знайти» і «розкрити» себе.

Днями для слухачів РЦПТО ДСЗ Ірина Гарнага  провела цікавий психологічний тренінг із розвитку креативності

- «Шлях до успіху в професії через новаторську діяльність». Використовуючи ігри гештальт – терапії, вона допомагала слухачам максимально пізнати та розкрити свої таланти та професійний потенціал.

Учасники тренінгу усвідомили, що таке креативність, зрозуміли її прояви, а також дізналися, що насправді заважає використовувати власні творчі ресурси. Головне – усі набули навичок активного спілкування. Різноманітні вправи та творчі завдання створили доброзичливу атмосферу та сприяли розкриттю індивідуальних рис кожного учасника. В подальшому це дозволить їм успішно опанувати той чи інший вид діяльності, розвиватися у професії.

Незабутніми стануть враження від колективної роботи, зокрема за такими темами, як «недомальована фігура» та «нові ідеї щодо старих речей», а цікава легенда від вихователя та релакс під приємну мелодію надали особливого настрою і відкрили двері до себе талановитого й успішного – нового.

trrrrrr nrrrrrrr

trrrrrrrrrrrr

trrrrrrrrrrrrrrr trrrrrrrrrr

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6508245
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
178
3274
178
6487465
15485
94288
6508245

Ваш IP: 3.15.156.140
На сервері час : 2024-05-06 02:11:52
return_links(3); ?>